Τρίτη, 19 Μαρ.
15oC Αθήνα

Μαλεσίνα: Οι πρώτες εικόνες από τον γάμο που έφερε έκρηξη κρουσμάτων – Αδιαφορία προκλητική από όλους (video)

Μαλεσίνα: Οι πρώτες εικόνες από τον γάμο που έφερε έκρηξη κρουσμάτων – Αδιαφορία προκλητική από όλους (video)

Φωτογραφίες από τον περιβόητο γάμο στη Μαλεσίνα, στον οποίο είχαν συγκεντρωθεί σύμφωνα με κατοίκους πάνω από 200 άτομα, με αποτέλεσμα οι ιερείς να κλειδώσουν τις πόρτες, αποδεικνύουν ότι τα μέτρα για τον κορονοϊό, πήγαν περίπατο. 

Γαμπρός και νύφη έφτασαν στην εκκλησία χωρίς μάσκες, ενώ το ίδιο έπραξαν και οι περισσότεροι από τους καλεσμένους του ζευγαριού. Ο γάμος πραγματοποιήθηκε στην εκκλησία του Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης στις 21 Φεβρουαρίου και ήταν αυτός, που σύμφωνα με πολλούς, έφερε έκρηξη κρουσμάτων και σκληρό lockdown στη Μαλεσίνα. 

Οι εικόνες που μετέδωσε η εκπομπή T Live με την Τατιάνα Στεφανίδου στον Alpha, είναι αποκαλυπτικές. Οι καλεσμένοι φωτογραφίζονται αγκαλιασμένοι και στριμώχνονται σε ορισμένες περιπτώσεις για να χωρέσουν όλοι στη φωτογραφία.

Καλεσμένη πάντως που μίλησε στην εκπομπή, είπε ότι κατά τη γνώμη της, τα μέτρα τηρήθηκαν. «Το αν φορούσαμε μάσκα ή όχι δεν το διαπίστωσα» θα την ακούσετε να λέει στο επόμενο βίντεο. Η κυρία που μιλάει νόσησε μετά τον γάμο και πλέον δίνει μάχη για να αφήσει πίσω τον κορονοϊό.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις