Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Μάνη: Ο ιερέας στην αντεπίθεση για την κακοποίηση της 12χρονης – “Θολά σημεία με απαγορευμένες και ύποπτες συνομιλίες” – video

Μάνη: Ο ιερέας στην αντεπίθεση για την κακοποίηση της 12χρονης – “Θολά σημεία με απαγορευμένες και ύποπτες συνομιλίες” – video

Μέσα από τη φυλακή, ο ιερέας καταγγέλλει σκευωρία σε βάρος του. Επιμένει πως είναι αθώος καθώς όπως λέει, ουδέποτε κακοποίησε το 12χρονο κορίτσι…

Η 12χρονη επιμένει ότι ο ιερέας – σύντροφος της μητέρας της, την κακοποιούσε, με τον κατηγορούμενο παπά να βρίσκεται στη φυλακή και τους στενούς συγγενείς της μικρής, να προσπαθούν από την πρώτη στιγμή να πείσουν πως δεν έχουν εμπλοκή στην ανατριχιαστική υπόθεση.

Η μητέρα της πλέον εμφανίζεται με δάκρυα στα μάτια, να δηλώνει πως δεν είχε καταλάβει το παραμικρό και ο παππούς της 12χρονης που σύμφωνα με πληροφορίες κατονόμασε η μικρή ως το δεύτερο πρόσωπο που την κακοποιούσε, να αρνείται τα πάντα.

Θύμα σε κάθε περίπτωση ένα μικρό παιδί, που όπως φαίνεται ανεβαίνει έναν ατελείωτο Γολγοθά από τη μέρα που γεννήθηκε. Μόνη, ξεχασμένη και αβοήθητη. Σε ένα περιβάλλον που όπως προκύπτει από τις καταθέσεις και τις μαρτυρίες ήταν παντελώς ακατάλληλο. Ο κατηγορούμενος ιερέας πάντως, αρνείται μέσα από τις φυλακές τα πάντα και μιλάει για σκευωρία.

Συγκεκριμένα, ο δικηγόρος που τον εκπροσωπεί, υποστήριξε μεταξύ άλλων στον ΑΝΤ1, ότι η 12χρονη κατήγγειλε αρχικά τον βιολογικό της παππού για κακοποίηση και μετά από 8 μήνες, τον πελάτη του.

«Μετά από 8 μήνες διερεύνησης προσετέθη και το όνομα του ιερέως ενώ μάλιστα είχαν διαμεσολαβήσει διάφορα γεγονότα, όπως απαγορευμένες συνομιλίες με τη μητέρα της στα βουλγαρικά χωρίς να μπορεί η κοινωνική λειτουργός να καταλάβει τι έλεγαν στα βουλγαρικά. Υπάρχουν θολά σημεία» τόνισε ο συνήγορος υπεράσπισης του ιερέα.

Η ανατριχιαστική κατάθεση της 12χρονης

Η 12χρονη άνοιξε για πρώτη φορά την ψυχή της τον περασμένο Φεβρουάριο, ενώ φιλοξενούταν στο «Χαμόγελο του Παιδιού». Είχε καταγγείλει τόσο τον ιερέα όσο και τον παππού της. Στην κατάθεσή της είχε πει:

“Ο μπαμπάς ήρθε χωρίς το παντελόνι και το εσώρουχο και μου έβγαλε το παντελόνι και το κιλοτάκι μου και μου έκανε κάτι κακό και εγώ πονούσα. Αυτό έχει γίνει και μία άλλη φορά.

Μετά ήλθε η μαμά στο σπίτι και μας βρήκε στο κρεβάτι. Είπε “τι κάνετε εκεί;” Εγώ της είπα οτι ο μπαμπάς το έκανε αυτό με το ζόρι. Η μαμά μετά με χτύπησε με τα χέρια της. Αυτά που μου έκανε ο ιερέας μου τα είχε κάνει και ο παππούς.”

Τι λέει η κόρη του κατηγορούμενου ιερέα

Η κόρη του προσωρινά κρατουμένου ιερέα μιλώντας στο OPEN υποστήριξε πως ο ίδιος ο πατέρας της μαζί με την αδελφή της, πήγαν την 12χρονη στο Χαμόγελο του Παιδιού καθώς η μητέρα της ανήλικης αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και βρισκόταν σε νοσοκομείο.

Όπως είπε χαρακτηριστικά «ο ίδιος ο πατέρας μου πήγε το παιδί στο “Χαμόγελο του Παιδιού” μαζί με την αδελφή μου. Πώς είναι δυνατόν ο “βιαστής” να πήγε ο ίδιος το παιδί που υποτίθεται ότι κακοποίησε στο “Χαμόγελο του Παιδιού”»;

Την ίδια ώρα από το Χαμόγελο του Παιδιού πάντως διευκρινίζουν πως η 12χρονη κατέληξε στον οργανισμό κατόπιν εισαγγελικής εντολής.

Η κόρη του ιερέα υποστηρίζει πως όλες οι κατηγορίες είναι κατασκευασμένες από την μητερά της 12χρονης: «Είναι αθώος ο πατέρας μου και θα αποδειχθεί αυτό πολύ σύντομα. Γνωρίζω πολύ καλά τον πατέρα μου.

Μεγάλωσε έξι παιδιά. Τα πέντε είναι κορίτσια. Δεν γίνεται ένας άνθρωπος στα 57 του χρόνια να γύρισε και να έκανε αυτήν την πράξη από τη στιγμή που έχει μεγαλώσει τόσα κορίτσια. Πηγαίναμε φίλες στο σπίτι μας και να μην έχει δείξει κάτι».

Σημειώνεται ότι ο ιερέας βρίσκεται προφυλακισμένος στις φυλακές Τρίπολης και από την υπεράσπιση του επισημαίνεται πως δεν ήταν εκείνος που κακοποίησε το κορίτσι, αλλά άλλο άτομο από το συγγενικό της περιβάλλον.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις