Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Μανωλάδα: Μεγάλη φωτιά σε καταυλισμό εργατών – Ένα σύννεφο καπνού πάνω από την εθική οδό – Ακούστηκαν εκρήξεις [pics]

Μανωλάδα: Μεγάλη φωτιά σε καταυλισμό εργατών – Ένα σύννεφο καπνού πάνω από την εθική οδό – Ακούστηκαν εκρήξεις [pics]

Μεγάλη φωτιά στη Μανωλάδα, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν ότι ακούγονται εκρήξεις στον καταυλισμό των εργατών. Επί ποδός η Πυροσβεστική…

Η φωτιά εκδηλώθηκε λίγο πριν τις 11.00 στην Μανωλάδα στην Ηλεία. Επί τόπου βρίσκονται πυροσβεστικές δυνάμεις που έχουν καταφέρει να οριοθετήσουν τη φωτιά, ενώ παράλληλα προσπαθούν να διαπιστώσουν αν υπάρχουν εγκλωβισμένοι εργάτες.

Η πυρκαγιά ξέσπασε σε καταυλισμό αλλοδαπών εργατών στην περιοχή και πληροφορίες αναφέρουν οτι ακούστηκαν ισχυρές εκρήξεις από φιάλες υγραερίου.

Επί τόπου βρίσκονται οι δυνάμεις της Αστυνομίας, ενώ ο πυκνός καπνός ήταν ορατός στις 11.00 το πρωί από την Εθνική Οδό Πατρών – Πύργου.

Από τη φωτιά έχει καταστραφεί ολοσχερώς ο καταυλισμός και οι αλλοδαποί βρίσκονται σε κακή κατάσταση. Όπως λένε μέσα στις φλόγες έχασαν τα έγγραφα παραμονής και τα χρήματα τους.

Οι εικόνες από τον καταυλισμό στη Μανωλάδα που τυλίχθηκε στις φλόγες

Σύμφωνα με πληροφορίες, το μέτωπο της φωτιάς έχει προκαλέσει ζημιές κυρίως σε καταλύματα, ενώ σε εξέλιξη είναι οι έρευνες των πυροσβεστών, ώστε να διαπιστωθεί αν υπάρχουν τυχόν εγκλωβισμένοι, μέσα σε κάποιο από τα καταλύματα.

Για την πλήρη κατάσβεση της φωτιάς επιχειρούν στην περιοχή 10 πυροσβέστες με τρία οχήματα.

Πηγή: ilialive.gr, tempo24.gr, thebest.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις