Δευτέρα, 6 Μαΐ
15oC Αθήνα

Μαρίτα Αγγελοπούλου: Μυστήριο παραμένει ο θάνατός της – Κηδεύεται το απόγευμα της Τετάρτης

Μαρίτα Αγγελοπούλου: Μυστήριο παραμένει ο θάνατός της – Κηδεύεται το απόγευμα της Τετάρτης

Μυστήριο καλύπτει τις συνθήκες θανάτου της επιχειρηματία Μαρίτας Αγγελοπούλου στο Αίγιο που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 43 ετών.

Πριν από 10 χρόνια, ο πατέρας της είχε δολοφονηθεί με συμβόλαιο θανάτου, ενώ και η ίδια είχε πέσει θύμα βομβιστικής επίθεσης.

Η Μαρίτα Αγγελοπούλου επιχειρηματίας και παρουσιάστρια διαδικτυακής εκπομπής εντοπίστηκε νεκρή από συγγενείς της, οι οποίοι ανησύχησαν γιατί δεν απαντούσε στο τηλέφωνο.

«Η Μαρίτα ήταν ένα πρόσχαρο και καλόψυχο κορίτσι, με αγνή πραγματικά ψυχή. Είχε ιδιαίτερη αδυναμία στον πατέρα της και η δολοφονία του το 2011 ήταν πραγματικά ένα ορόσημο ζωής», είπε ο δικηγόρος της οικογένειας, Αλέξανδρος Μανωλόπουλος.

H 43χρονη γυναίκα έκρυβε πίσω από το χαρούμενο πρόσωπό της μία τραγική ιστορία. Τον Φεβρουάριο του 2011 ο πατέρας της είχε δολοφονηθεί από τρεις εκτελεστές που του είχαν στήσει ενέδρα θανάτου στο γκαράζ της πολυκατοικίας όπου έμενε.

Όπως είπε ο κ. Μανωλόπουλος, κάποιοι εκ των κατηγορούμενων της υπόθεσης είχαν πει ότι στόχος ήταν «να δολοφονήσουν και τη Μαρίτα Αγγελοπούλου».

Λίγους μήνες πριν από την δολοφονία του Άγγελου Αγγελόπουλου, οι δράστες του εγκλήματος είχαν τοποθετήσει εκρηκτικό μηχανισμό και στο αυτοκίνητο της Μαρίτας. Η κηδεία της άτυχης γυναίκας θα γίνει το απόγευμα της Τετάρτης στο Αίγιο.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις