Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Ματαιώνονται οι παρελάσεις για την 28η Οκτωβρίου και στο Κιλκίς

Ματαιώνονται οι παρελάσεις για την 28η Οκτωβρίου και στο Κιλκίς

Ο αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς αποφάσισε, με τη σύμφωνη γνώμη όλων των φορέων, να ματαιωθούν οι μαθητικές και στρατιωτικές παρελάσεις για την 28η Οκτωβρίου σε όλη την περιφέρεια. Οι υπόλοιπες εκδηλώσεις θα γίνουν κανονικά. 

Στη σύσκεψη – όπως αναφέρει το eidisis.gr – εκτός του αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς, Ανδρέα Βεργίδη, και των στελεχών της Διεύθυνσης Υγείας της Π.Ε. Κιλκίς συμμετείχαν επίσης οι δήμαρχοι Κιλκίς και Παιονίας, οι περιφερειακοί σύμβουλοι, ο διοικητής της 33ης Ταξιαρχίας, ο Αστυνομικός Διευθυντής, οι Διευθυντές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ν. Κιλκίς. Η απόφαση για την ακύρωση των παρελάσεων ελήφθη για την αποφυγή της διασποράς του κορονοϊού. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά την διάρκεια της σύσκεψης – όπως αναφέρει το eidisis.gr – έγινε πολλές φορές αναφορά στη συνέντευξη που έδωσε πριν από ημέρες ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Κιλκίς, Βλαδίμηρος Παναγιωτίδης, στις ΕΙΔΗΣΕΙΣ, και τα στοιχεία που παρουσίασε για την άσχημη κατάσταση που επικρατεί στο νομό με την πανδημία του κορονοϊού. 

Υπενθυμίζεται ότι έχει ανακοινωθεί η ματαίωση των παρελάσεων στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης,  Δράμα, Καβάλα, Ροδόπη, Έβρο και Θεσσαλία. Επίσης, στην πόλη της Καστοριάς και στην πόλη του Άργους Ορεστικού θα συμμετάσχουν μόνο σημαιοφόροι, παραστάτες και ο στρατός. 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις