Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Μεγάλα αστέρια του ελληνικού ποδοσφαίρου σε φιλανθρωπικό αγώνα – video [pics]

Μεγάλα αστέρια του ελληνικού ποδοσφαίρου σε φιλανθρωπικό αγώνα – video [pics]
www.argolikeseidhseis.gr

Έναν ακόμα φιλανθρωπικό αγώνα έδωσαν το απόγευμα του Σαββάτου στο ΔΑΚ Ναυπλίου η ομάδα των celebrities της πόλης με επίλεκτη ομάδα που ήρθε από την Αθήνα και την αποτελούσαν μεγάλα ονόματα του ποδοσφαίρου.

Παρόντες ήταν παλαιοί άσοι του ελληνικού ποδοσφαίρου, όπως, ο Ρότσα, ο Σαραβάκος, ο Πουρσανίδης, ο Αποστολάκης, ο Μπατσινίλας, ο Βαμβακούλας και πολλοί άλλοι, μεταξύ αυτών, και ο Στέλιος Κρητικός από το Survivor.

O αγώνας αυτός έγινε για έναν και μοναδικό σκοπό και αυτός δεν είναι άλλος από το να βοηθηθεί η 23χρονη Ειρήνη Κουγιά.

Η κοπέλα που μία ημέρα μετά τον γάμο της τραυματίστηκε σε τροχαίο ατύχημα και από τότε βρίσκεται στο αναπηρικό αμαξίδιο.

Ποδοσφαιρικός αγώνας για καλό σκοπό

Η ομάδα των Celebrities ακούγοντας αυτό το πρόβλημα αμέσως επικοινώνησε με τον Θανάση Μπέλλο , παλιό ποδοσφαιριστή του Πανιωνίου και μέσω του άλλοτε άσου του Παναθηναϊκού Νίκου Καραβίδα, οι μεγάλοι ποδοσφαιριστές του παρελθόντος δέχθηκαν να αγωνιστούν για τον ιερό αυτό σκοπό: να βοηθήσουν την Ειρήνη να ξανασταθεί στα πόδια της και τα χρήματα που μαζεύτηκαν να δοθούν για τις φυσιοθεραπείες της.

Στο γήπεδο του Ναυπλίου βρέθηκαν εκτός από τον απλό κόσμο, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, ο Βουλευτής Αργολίδας Γιάννης Ανδριανός, ο Αντιπεριφερειάρχης Τάσος Χειβιδόπουλος, ο πρόεδρος της ΕΠΣΑ Βασίλης Σιδέρης και οι Αντιδήμαρχοι Αργους Μυκηνών Κατερίνα Μπόμπου και Νίκος Γκαβούνος.

πηγή & φωτογραφίες από www.argolikeseidhseis.gr

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις