Τετάρτη, 24 Απρ.
24oC Αθήνα

Μεγάλη φωτιά στο Μαρτίνο! Κίνδυνος να περάσει την εθνική οδό και να φτάσει στο χωριό! Διακόπηκε η κυκλοφορία

Μεγάλη φωτιά στο Μαρτίνο! Κίνδυνος να περάσει την εθνική οδό και να φτάσει στο χωριό! Διακόπηκε η κυκλοφορία
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ ΙΝΤΙΜΕ

Συναγερμός έχει σημάνει στην περιοχή που αυτή την ώρα “πνίγεται” στον καπνό! Οι πυροσβέστες δίνουν μάχη από γη και αέρα για να “πιάσουν” τις φλόγες πριν φτάσουν σε σπίτια!

Η φωτιά ξέσπασε νωρίς το απόγευμα στην περιοχή του Μαρτίνου στη Φθιώτιδα στα όρια με την Βοιωτία.

Ξεκίνησε από άγνωστη αιτία, βοηθούμενη από πολύ ισχυρούς ανέμους εξαπλώθηκε γρήγορα σε μεγάλο μέτωπο και άρχισε να κινείται προς την εθνική οδό Λαμίας – Αθηνών απειλώντας να περάσει την εθνική οδό με κατεύθυνση προς το χωριό Μαρτίνο.

Σύμφωνα με το LamiaStar, για προληπτικούς λόγους έχει διακοπεί η κυκλοφορία στην εθνική οδό και η κίνηση των οχημάτων γίνεται μέσω παρακαμπτηρίου.

Ήδη στην περιοχή βρίσκονται ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις από την Φθιώτιδα και την Βοιωτία και δυνάμεις της Πολιτικής Προστασίας από Λαμία και Λειβαδιά ενώ τις ρίψεις κάνουν και τα δύο αεροσκάφη Πετζετέλ από το αεροδρόμιο της Λαμίας.

Πριν τις 18.00 το απόγευμα ενισχύθηκαν οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής και πλέον στην περιοχή επιχειρούν 64 πυροσβέστες με 17 οχήματα, 4 ειδικές ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 5 αεροσκάφη, ένα ελικόπτερο και 4 μεγάλες υδροφόρες του δήμου.

Πηγή: lamianow, tvstar

 

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις