Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Μεγάλη χασισοφυτεία αποκαλύφθηκε στην Καλαμάτα

Μεγάλη χασισοφυτεία αποκαλύφθηκε στην Καλαμάτα
ΦΩΤΟ ΕΛ.ΑΣ.

Φυτεία με δεκάδες δενδρύλλια κάνναβης εντόπισαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφαλείας Καλαμάτας σε δασική έκταση στην περιοχή της Αλαγονίας στη Μεσσηνία, ενώ για την υπόθεση συνέλαβαν έναν 57χρονο.

Σύμφωνα με την αστυνομία, έπειτα από την αξιοποίηση στοιχείων που είχαν συγκεντρώσει οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών, έγινε επιχείρηση σε δύσβατη δασική περιοχή της Αλαγονίας.

Εκεί εντοπίστηκαν δύο ανισόπεδοι, ειδικά διαμορφωμένοι χώροι, στους οποίους καλλιεργούνταν συνολικά 185 δενδρύλλια κάνναβης και ξεκίνησε η παρακολούθηση, για να εντοπιστούν οι καλλιεργητές.

Τον έπιασαν όταν πήγε… να περιποιηθεί τα δενδρύλλια

Χθες το πρωί, πήγε στους χώρους της φυτείας ο 57χρονος, ο οποίος συνελήφθη την στιγμή που ξεκινούσε καλλιεργητικές εργασίες. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της σύλληψής του κρατούσε στα χέρια του ένα τελάρο, μέσα στο οποίο υπήρχαν γλάστρες με 17 φυτά κάνναβης, που σκόπευε να τα μεταφυτέψει, ενώ σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του βρέθηκαν περίπου τρία κιλά κάνναβης.

 
Ο 57χρονος θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας, ενώ οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών συνεχίζουν τις έρευνες για την υπόθεση.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις