Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Μελισσοχώρι: «Ήθελε να σκοτωθούν όλοι μαζί» – Η θεία των διδύμων αποκαλύπτει στο newsit.gr

Μελισσοχώρι: «Ήθελε να σκοτωθούν όλοι μαζί» – Η θεία των διδύμων αποκαλύπτει στο newsit.gr

«Εμείς βλέπαμε ένα ευτυχισμένο ζευγάρι. Όλα μεταξύ τους έμοιαζαν να κυλούν ομαλά. Ήταν 5 χρόνια μαζί. Εγώ προσωπικά δεν είχα καταλάβει τίποτα μέχρι που χώρισαν» λέει στο newsit.gr η θεία των διδύμων που γλίτωσαν στο παρά πέντε από το θάνατο, στο Μελισσοχώρι.

Η Αναστασία Κουρτίδου διευκρινίζει για τον δράστη ότι «φαινόταν σοβαρός άνθρωπος όμως ήταν ισχυρογνώμων. Έπρεπε πάντα να συμφωνούσες μαζί του. Γενικά όμως φαινόταν πρόσχαρος και πράος».

«Την είχε αρπάξει από το λαιμό»

«Χώρισαν μετά το τελευταίο έντονο επεισόδιο βίας που τους οδήγησε και στο Αυτόφωρο. Εκείνη τη μέρα την είχε αρπάξει από το λαιμό. Ζούσε δύσκολα μαζί του για χρόνια και αυτό ντρεπόταν να το πει. Δεν ήθελε να μιλήσει σε κανέναν και όσα ζούσε τα έκρυβε κάτω από το χαλί η νύφη μου. Χώρισαν όταν τα παιδιά ήταν ενός έτους».

Σύμφωνα με τη θεία των διδύμων, όταν χώρισε το ζευγάρι, ο πατέρας, μετά από δικαστήρια είχε καταφέρει να μπορεί να βλέπει τα παιδιά και να περνάει χρόνο μαζί τους. Μάλιστα η ίδια είπε στο newsit.gr ότι φαινόταν τρυφερός μπαμπάς.

«Δεν ξέρω τι ακριβώς μπορεί να έγινε το βράδυ της Κυριακής. Υποθέτω πως έχει σχέση με το δικαστήριο που είχαν για τη διατροφή. Εκεί προφανώς επήλθε η οριστική ρήξη. Βγήκε απόφαση υπέρ της νύφης μου. Ήθελε να την απειλήσει, ήθελε να την τρομάξει; Δεν μπορώ να ξέρω. Ο ίδιος μόνο ξέρει. Όλα έγιναν τη στιγμή που τα επέστρεψε στη μητέρα τους μετά το Σαββατοκύριακο».

«Προφανώς ήθελε να σκοτωθούν όλοι μαζί»

«Το γεγονός ότι είχε μαζί του φιάλες υγραερίου δείχνει οτι το είχε προμελετημένο. Η νύφη μου ήταν μέσα στο σπίτι. Την πήρε τηλέφωνο και της είπε να βγει να πάρει τα παιδιά. Βγήκε και της έκανε νόημα να πλησιάσει στο αυτοκίνητο. Της έδειξε ότι είχε στα χέρια του αναπτήρα. Αμέσως η νύφη μου πήγε και κάλεσε την αστυνομία. Σε κλάσματα του δευτερολέπτου. Προφανώς ήθελε να σκοτωθούν όλοι μαζί.

Για αυτό τον λόγο την κάλεσε και τη νύφη μου να μπει στο αυτοκίνητο. Ευτυχώς η αστυνομία έδρασε γρήγορα και τα παιδιά είναι καλά. Πρέπει να ξεχάσουν αυτή την τραγωδία με υποστήριξη. Προσπαθεί και η μητέρα να μαζέψει τα κομμάτια της και να είναι δυνατή για τα παιδιά της. Τα παιδιά έχουν περάσει μεγάλο σοκ και μάλιστα έχουν έναν φόβο απέναντι στις ανδρικές φιγούρες μετά από αυτό αλλά με φροντίδα και προσοχή όλα θα πάνε καλά».

Άγγελος Λαμπίδης

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις