Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Μεσολόγγι: Απίστευτο αλλά αυτό που βλέπετε είναι προαύλιο σχολείου – Έξω φρενών γονείς και μαθητές [pics]

Μεσολόγγι: Απίστευτο αλλά αυτό που βλέπετε είναι προαύλιο σχολείου – Έξω φρενών γονείς και μαθητές [pics]

Οι μαθητές πηγαίνουν για μάθημα σε ένα σχολείο υψηλού κινδύνου στο Μεσολόγγι. Οι εικόνες αποτυπώνουν την καθημερινότητα…

Έντονη ανησυχία με την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στο σχολείο της Σταμνάς του δήμου Μεσολογγίου, εξαιτίας των εκτεταμένων ζημιών που έχουν σημειωθεί στο προαύλιο και της πλήρους έλλειψης συντήρησης από την πλευρά των αρμοδίων αρχών, καταγγέλλουν οι γονείς των μαθητών.

Συγκεκριμένα, όπως βλέπετε και στο φωτογραφικό υλικό,  τμήματα του τοιχίου που συγκρατούν τον προαύλιο χώρο του σχολείου έχουν καταρρεύσει με αποτέλεσμα να μην μπορούν να χρησιμοποιηθούν από τους μαθητές και το σημαντικότερο όλων να υπάρχει κίνδυνος τόσο για τα παιδιά όσο και για τους διερχόμενους κατοίκους.

Η απαράδεκτη αυτή κατάσταση έχει δημιουργήσει τεράστια προβλήματα στην εύρυθμη λειτουργία του σχολείου οδηγώντας σε απόγνωση τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές. Ο διευθυντής ενημέρωσε τον δήμο  Μεσολογγίου και τον υπεύθυνο για τα σχολεία. Οι γονείς και οι κάτοικοι της Σταμνάς απευθύνουν έκκληση στο δήμο να σκύψει και να επιλύσει το πρόβλημα άμεσα γιατί είναι ζήτημα ζωής και θανάτου, όπως λένε!

Οι εικόνες από το προαύλιο του σχολείου στο Μεσολόγγι

Πηγή: agriniosite.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις