Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Μεσολόγγι: Αστυνομικός και κρατούμενος των φυλακών σε κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών – Οι εικόνες που συνοδεύουν τις συλλήψεις [pics]

Μεσολόγγι: Αστυνομικός και κρατούμενος των φυλακών σε κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών – Οι εικόνες που συνοδεύουν τις συλλήψεις [pics]

Για διακίνηση μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών στη Δυτική Ελλάδα κατηγορούνται έξι άτομα, από 37 έως 63 ετών, τα οποία συνελήφθησαν έπειτα από επιχείρηση που πραγματοποίησαν στην Αιτωλοακαρνανία αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου…

Ανάμεσα στους συλληφθέντες είναι ένας κρατούμενος φυλακών, καθώς και ένας αστυνομικός, ο οποίος υπηρετεί σε περιοχή της Αττικής. Όπως ανακοινώθηκε για την ίδια υπόθεση αναζητείται και μία 38χρονη.

Σύμφωνα με την αστυνομία, από τις έρευνες που έκαναν οι άνδρες του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου προέκυψε ότι οι συλληφθέντες διακινούσαν τους τελευταίους μήνες μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών σε περιοχές της Δυτικής Ελλάδας.

Εν τω μεταξύ, σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν σε δασική περιοχή στη Σταμνά Αιτωλοακαρνανίας εντοπίστηκε, σύμφωνα με την αστυνομία, χώρος ανενεργής φυτείας δενδρυλλίων κάνναβης, με ενδείξεις ότι κατά το παρελθόν είχαν καλλιεργηθεί εκεί δενδρύλλια.

Επιπλέον, εντοπίστηκαν σε γειτονικό δάσος 25 σάκοι, που ήταν κρυμμένοι κάτω από πράσινο δίχτυ και νάιλον καλύμματα, οι οποίοι περιείχαν περισσότερα από 125 κιλά κάνναβης.

Σε έρευνα που ακολούθησε, παρουσία δικαστικού λειτουργού, στο σπίτι και σε αποθήκη του συλληφθέντα αστυνομικού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 264 γραμμάρια κάνναβης, ένα πολεμικό τυφέκιο και 82 φυσίγγια.

Παράλληλα, από το αρχηγείο της αστυνομίας κινείται άμεσα η διοικητική διαδικασία σε βάρος του συλληφθέντα αστυνομικού, στο πλαίσιο της πειθαρχικής δικαιοδοσίας.

Οι συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν σήμερα στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις