Κυριακή, 28 Απρ.
19oC Αθήνα

Μεσολόγγι: «Ο κρεοπώλης με ρωτούσε πώς είναι η κατάσταση στις φυλακές Κορυδαλλού» λέει συγκρατούμενός του

Μεσολόγγι: «Ο κρεοπώλης με ρωτούσε πώς είναι η κατάσταση στις φυλακές Κορυδαλλού» λέει συγκρατούμενός του

Συνεχίζεται η αγωνία για την εξαφάνιση του 31χρονου Μπάμπη στο Μεσολόγγι με τις αρχές να ψάχνουν σε όλα τα σημεία της περιοχής για να τον εντοπίσουν.

Η οικογένειά του στο Μεσολόγγι είναι πλέον πεπεισμένη πως του έχει συμβεί κάτι κακό καθώς έχει εξαφανιστεί χωρίς να δώσει κανένα στίγμα ζωής με αποτέλεσμα να καταθέσει μήνυμα κατά αγνώστων για εγκληματική ενέργεια.

Ο κρεοπώλης φαίνεται πως είναι το πρόσωπο κλειδί στην υπόθεση και όταν βρέθηκε στα κρατητήρια, συνομίλησε με έναν συγκρατούμενό του και αναφέρθηκε και στην υπόθεση του 31χρονου Μπάμπη.

Μάλιστα, όπως αποκαλύπτει ο συγκρατούμενος του στο Live News, ρωτούσε συνεχώς για τις φυλακές Κορυδαλλού και εάν μπορεί να εργαστεί και εάν πληρώνεται.

«Χρειάστηκε να πάω στο μπάνιο και είπε ο κρατούμενος στον χασάπη “τι έκανες ρε μ@#λάκα;”. Το είπε στον ύπνο του, παραμιλούσε. Είχε σφίξει τα δόντια του και τα χέρια του. Την άλλη μέρα τον ρώτησα γιατί κρατείται και μου είπε ότι είναι για ένα μαχαίρι που του βρήκαν. Του λέω “Αύριο θα βγεις τότε. Γιατί αγχώνεστε;”. Λέει “Μου φορτώνουν και έναν φόνο. Μετέφερα τον τάδε.

Τον πήρα από το σπίτι της μάνας του και τον άφησα μετά τα φανάρια, έκανα δεξιά και τον άφησα πιο κάτω. Από εκεί και πέρα πήγα σπίτι μου”. Του λέω “δεν τον ρώτησες με ποιον πήγε για κυνήγι; Αφού είστε φίλοι;”. Μου λέει “είναι κλειστός χαρακτήρας”. Κάποια στιγμή του είπα ότι ήμουν και εγώ στον Κορυδαλλό και με ρωτούσε πώς κινείται εκεί η κατάσταση.

Ζητούσε να μάθει λεπτομέρειες και πώς είναι ένας κρατούμενος. Με ρωτούσε γιατί μπήκα μέσα. Μετά με ρωτούσε εάν υπάρχει μέσα κάτι να εργαστεί. Του είπα ότι πρέπει να κάνει μια αίτηση και ο φύλακας θα τον στείλει για εργασία. Εγώ του είπα ότι ήμουν καθαριστής και δεν πληρώνεσαι. Μετά τον ξαναρώτησα για το παιδί και μου είπε ότι τον άφησε λίγο πιο πάνω από το στρατόπεδο Μεσολογγίου.

Μου είπε ότι δεν είχε καμία επικοινωνία με την οικογένεια μετά την εξαφάνιση. Τον πήρε τηλέφωνο η Ασφάλεια για να τον ενημερώσει για την εξαφάνιση, πήγαν και τον βρήκαν. Ήταν πολύ αγχωμένος, ρωτούσε συνέχεια για τον Κορυδαλλό».

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις