Δευτέρα, 29 Απρ.
20oC Αθήνα

Μεσολόγγι: Στην αστυνομία για νέα κατάθεση ο κρεοπώλης

Μεσολόγγι: Στην αστυνομία για νέα κατάθεση ο κρεοπώλης

Στο Αστυνομικό Τμήμα στο Μεσολόγγι προσήχθη και πάλι ο κρεοπώλης που φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση της εξαφάνισης του 31χρονου Μπάμπη με τον οποίο είχαν οικονομικές διαφορές, ενώ κλήθηκε άμεσα ο δικηγόρος του.

Ο 50χρονος κρεοπώλης κλήθηκε από τις Αστυνομικές Αρχές προκειμένου να απαντήσει σε νέες ερωτήσεις και να δώσει περαιτέρω εξηγήσεις σε στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί στην προανάκριση που διεξάγεται για να σχηματιστεί η δικογραφία για την εξαφάνιση του 31χρονου Μπάμπη στο Μεσολόγγι.

Ο δικηγόρος του 50χρονου κρεοπώλη, Ιάκωβος Μπαλτάς, έφτασε στο Αστυνομικό Τμήμα και τόνισε πως είναι συμπληρωματική κατάθεση και όχι προσαγωγή

Τις τελευταίες ώρες φέρεται να έχουν προκύψει νέα στοιχεία γύρω από τις συνθήκες της εξαφάνισης του 31χρονου που αγνοείται από το βράδυ της 4ης Ιανουαρίου 2024.

Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για τον εντοπισμό κεραίας δυο στιγμάτων διαφορετικών κινητών στην περιοχή, όπου η κινητή τηλεφωνία «πρόδωσε» τον 50χρονο κρεοπώλη λίγο μετά την εξαφάνιση του 31χρονου και ερευνάται από τους αστυνομικούς προκειμένου να εντοπιστούν ίχνη του Μπάμπη.

Την ίδια ώρα οι μαρτυρίες ατόμων με τους οποίος πέρασε τρεις ημέρες μέσα στα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μεσολογγίου όπου προσήχθη πρώτη φορά αναφέρουν ότι ο βασικός ύποπτος της υπόθεση τους ρωτούσε συνεχώς για τις συνθήκες στις φυλακές Κορυδαλλού.

Σήμερα το πρωί η οικογένεια του Μπάμπη κατέθεσε μήνυση για ανθρωποκτονία από πρόθεση και ψευδή κατάθεση. Ο δικηγόρος Κώστας Δημόπουλος συνοδευόμενος από μια από τις αδερφές του άνδρα από το Μεσολόγγι, που αγνοείται από τις 4 Ιανουαρίου, έφτασαν στο δικαστικό μέγαρο της Θεσσαλονίκης και κατευθύνθηκαν προς το γραφείο της εισαγγελίας.

«Κατατέθηκε μήνυση ενώπιον της κυρίας εισαγγελέως πρωτοδικών Μεσολογγίου από την πλευρά της οικογένειας και συγκεκριμένα από τις δύο αδερφές του και τη μητέρα του για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως κατά αγνώστων δραστών και τυχόν εμπλεκομένων έτερων δραστών κι επιπρόσθετα για το αδίκημα της ψευδής καταθέσεως κατά εξακολούθηση την οποία έχει τελέσει όλες αυτές τις ημέρες ο συγκεκριμένος ύποπτος ο οποίος ερευνάται από τις αρχές», αναφέρει ο δικηγόρος Κώστας Δημόπουλος.

Και προσθέτει: «Φρονούμε ότι σύντομα η δικαιοσύνη θα κάνει το καθήκον της, οι δράστες θα οδηγηθούν ενώπιον της και στη συνέχεια στις φυλακές. Εκεί που αρμόζει σε αυτούς που αφαίρεσαν τη ζωή του συγκεκριμένου ανθρώπου».

 

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις