Δευτέρα, 29 Απρ.
20oC Αθήνα

Μεσολόγγι: Θρίλερ με την εξαφάνιση του 31χρονου – «Είχε δανείσει χρήματα στον 50χρονο» λέει ο θείος του

Μεσολόγγι: Θρίλερ με την εξαφάνιση του 31χρονου – «Είχε δανείσει χρήματα στον 50χρονο» λέει ο θείος του

Συνεχίζεται το θρίλερ με την εξαφάνιση του 31χρονου κυνηγού από το Μεσολόγγι. Οι συγγενείς του περνούν ώρες αγωνίας.

Η αδερφή του 31χρονου κυνηγού του οποίου έχουν χαθεί από την Πέμπτη τα ίχνη από τη περιοχή του Μεσολογγίου εκφράζει την ανησυχία της μιλώντας στον ΑΝΤ1. Από την άλλη ο θείος του αποκαλύπτει στο Mega ότι ο ανιψιός του είχε δανείσει χρήματα στον 50χρονο, ο οποίος τον μετέφερε σε ένα σημείο για να πάει για κυνήγι και από τότε αγνοείται

«Ο Μπάμπης εξαφανίστηκε όταν τον πήγε ένας φίλος του σε κάποια μεριά στον εθνικό δρόμο και του λέει ‘θέλω να πάω για κυνήγι με έναν άλλον φίλο’. Μίλησα μαζί του και μου είπε ότι ‘πήρα τον Μπάμπη και τον πήγα στο τάδε σημείο για να τον αφήσω και να πάει για κυνήγι’. ‘Δεν ξέρω’ είπε αυτός (σ.σ. ποιος ήταν ο άλλος φίλος) και από εκείνη την ώρα το παιδί αγνοείται» είπε ο θείος του 31χρονου στο Mega.

Ο ίδιος συμπληρώνει… «Και του λέω ‘τον άφησες 21.00 η ώρα το βράδυ για να πάει για κυνήγι και δε σου είπε τίποτα, με ποιον πάει;’. ‘Όχι’ λέει ‘δε μου είπε’. Την άλλη μέρα μαθαίνω ότι φεύγει αυτός από το Μεσολόγγι και πάει σε ένα χωριό για κυνήγι. Έφυγε η Ασφάλεια, τον έπιασε και όταν τον έφερε του είπα ‘ο καλύτερός σου φίλος χάθηκε και εσύ πήγες για κυνήγι;’. Δε μου μίλησε καθόλου».

Στη συνέχεια ο θείος του 31χρονου αποκάλυψε. «Είμαι πάρα πολύ ταραγμένος. Του είχε δανείσει ο ανιψιός μου λεφτά. Εδώ και έναν χρόνο γύρω στα 17 με 20.000 ευρώ. Τα χρειάστηκε και τα έδωσε, ήταν πολύ φίλοι». Όσο για το αν ο 31χρονος είχε πει στον ίδιο αν του ζητούσε τα λεφτά, ο θείος του λέει: «Στη μάνα του και σε φίλο του που το έχει καταθέσει. Δε μιλάνε, ο ένας καλύπτει τον άλλον. Δε μου έχει ξανατύχει, ούτε θέλω να μου ξανατύχει, αλλά και η μάνα του και εγώ δεν παίρνουμε μια απάντηση από κάπου».

Στο MEGA μίλησε και ο επικεφαλής των ερευνών στο σημείο, τονίζοντας πως οι έρευνες συνεχίζονται άκαρπες. «Είναι μια πάρα πολύ δύσκολη υπόθεση γιατί έχουμε να κάνουμε με μια ακτίνα έρευνας τεράστια, οι καιρικές συνθήκες είναι δύσκολες».

Τι λέει η αδερφή του 31χρονου

Η κοπέλα ανέφερε ότι οι αστυνομικές δυνάμεις κυριολεκτικά «χτενίζουν» χορτολιβαδικές, δασικές εκτάσεις, βουνά και χωριά στη γύρω περιοχή και απηύθυνε έκκληση σε οποιονδήποτε έχει κάποιο στοιχείο, να επικοινωνήσει με τις αρχές. Σύμφωνα με όσα ανέφερε η αδερφή του αγνοούμενου, εκείνος είναι πλέον μόνιμος κάτοικος Ιταλίας και ήρθε για χριστουγεννιάτικες διακοπές στο Μεσολόγγι.

Την προηγούμενη Πέμπτη ο νεαρός κανόνισε να πάει για να κυνηγήσει και μεταφέρθηκε από φίλο του από την πόλη μέχρι και την Εθνική Οδό, από όπου άλλος γνωστός του (άγνωστος όμως στην υπόλοιπη οικογένεια) θα τον έπαιρνε με δικό του αυτοκίνητο για να πάνε στον τόπο του κυνηγιού. Έκτοτε δεν υπάρχουν σημεία ζωής του.

Η ανάρτηση της αδελφής του

«Από την Πέμπτη το βράδυ αγνοείται ο αδερφός Μπάμπης Κούτσικος. Τελευταίο σήμα που έδωσε το κινητό του είναι στον Άγιο Θωμά στην περιοχή τρία Δέντρα . Είμαστε σίγουροι ότι κάτι του έχει συμβεί. Οπότε παρακαλώ όποιος τον ξέρει ή δεν τον ξέρει αλλά θέλει να βοηθήσει ας πάει προς τα εκεί και να ψάξει. Είναι ήδη εκεί κάποια συγγενικά πρόσωπα και κάποια στιγμή θα πάει και η αστυνομία. Παρακαλώ κοινοποιήστε τη δημοσίευση», αναφέρει η αδελφή του 31χρονου σε ανάρτησή της.

Στις έρευνες, μεταξύ των άλλων, συμμετέχει κλιμάκιο της 6ης ΕΜΑΚ με εκπαιδευμένο σκύλο καθώς και 15μελες κλιμάκιο της ΕΟΕΔ με τέσσερα οχήματα, πεζοπόρο τμήμα, drone και θερμική κάμερα.

 

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις