Δευτέρα, 6 Μαΐ
17oC Αθήνα

Μεσολόγγι: Τον κλείδωσε αποθήκη μετά από παρατήρηση για το ροχαλητό στον ύπνο του

Μεσολόγγι: Τον κλείδωσε αποθήκη μετά από παρατήρηση για το ροχαλητό στον ύπνο του

Κεντρικό θέμα συζήτησης στο Μεσολόγγι, τα όσα έγιναν σε γειτονιά της πόλης, μετά από παρατήρηση για ροχαλητό άντρα στον ύπνο του…

Το ροχαλητό ενός άντρα ήταν αφόρητο για έναν γείτονά του, στο Μεσολόγγι που αποφάσισε να του κάνει παρατήρηση. Ο θόρυβος και οι συζητήσεις στη γειτονιά ενόχλησαν τον 42χρονο που σύμφωνα με τη σχετική καταγγελία, αποφάσισε να «τιμωρήσει» τον γείτονα για την έκταση που έδωσε στο θέμα. Πλέον η δικαιοσύνη καλείται να αποφασίσει, με τους δύο γείτονες να έχουν γίνει από δυο χωριά χωριάτες.

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στο Μεσολόγγι καθώς η διαφωνία γειτόνων έφτασε σε άλλο επίπεδο. Συγκεκριμένα 62χρονος κατήγγειλε ότι έκανε παρατήρηση σε 42χρονο γείτονα για το ροχαλητό του, λέγοντάς του ότι διαταράσσει την κοινή ησυχία.

Τότε ο 42χρονος του έστησε «καρτέρι» στην είσοδο του σπιτιού του, τον χτύπησε με ένα σιδερένιο αντικείμενο και τον κλείδωσε σε αποθήκη σπιτιού εγκαταλείποντας τον. Ο 62χρονος κάλεσε την αστυνομία όπου και τον βρήκε κλειδωμένο εντός της αποθήκης.

Βέβαια, από την πλευρά του 42χρονου ισχυρίζονται ότι όλα αυτά δεν ισχύουν λέγοντας ότι την Παρασκευή που θα πραγματοποιηθεί το δικαστήριο θα αποδειχθεί η αθωότητα τους.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις