Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Μεσολόγγι: Τον σκότωσε αυτοκίνητο την ώρα που ψάρευε – Δύο οι νεκροί της τραγωδίας [pics]

Μεσολόγγι: Τον σκότωσε αυτοκίνητο την ώρα που ψάρευε – Δύο οι νεκροί της τραγωδίας [pics]

Συγκλονίζει το δυστύχημα στο Μεσολόγγι, με δύο ανθρώπους να χάνουν τη ζωή τους. Οι εικόνες από το σημείο της τραγωδίας…

Εξέπνευσε σήμερα στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Πάτρας, όπου νοσηλευόταν, ένας 40χρονος Αλβανός, ο οποίος είχε παρασυρθεί, χθες το βράδυ, από αυτοκίνητο στην περιοχή Τουρλίδα, του Μεσολογγίου, ανεβάζοντας τον αριθμό των νεκρών σε δύο, αφού έπειτα από την παράσυρση είχε χάσει την ζωή του ο 30χρονος οδηγός του αυτοκινήτου.

Μετά την παράσυρση, ο 40χρονος είχε διακομιστεί στο νοσοκομείο Μεσολογγίου, αλλά κρίθηκε αναγκαίο να μεταφερθεί στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο, λόγω των σοβαρών τραυμάτων που έφερε. Σύμφωνα με την Αστυνομία, το τραγικό συμβάν έγινε όταν, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, ο 30χρονος οδηγός του αυτοκινήτου παρέσυρε τον 40χρονο, την στιγμή που βρισκόταν στην άκρη του δρόμου και ψάρευε.

Στη συνέχεια, το αυτοκίνητο του 30χρονου κατέληξε στην θάλασσα, ενώ δύτες που βούτηξαν στο νερό, ανέσυραν νεκρό τον οδηγό.

Να σημειωθεί, ότι μαζί με τον 40χρονο βρισκόταν και ο αδελφός του, ο οποίος δεν τραυματίστηκε, ενώ έδωσε κατάθεση στους αστυνομικούς της Τροχαίας Μεσολογγίου που διερευνούν τα αίτια του τροχαίου.

Στο σημείο έσπευσαν οχήματα της Πυροσβεστικής, με διασώστες – πυροσβέστες αλλά και δύτη, που για αρκετή ώρα αναζητούσαν τον οδηγό, τον οποίο κατάφεραν τελικά να βρουν, αλλά δυστυχώς ήταν πολύ αργά, καθώς ήδη είχε χάσει τη ζωή του. Επίσης έσπευσαν περιπολικά της Τροχαίας και του Λιμεναρχείου, που ερευνούν τα αίτια του συμβάντος.

Το σημείο όπου έγινε το δυστύχημα θεωρείται επικίνδυνο, διότι καθημερινά αρκετοί άνθρωποι ψαρεύουν από το δρόμο που δεν παρέχει καμία ασφάλεια. Επίσης δεν παρέχει καμία ασφάλεια ούτε στα αυτοκίνητα αφού δεν υπάρχουν προστατευτικές μπάρες.

Πηγή: aixmi-news, ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις