Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Μεσολόγγι: Βίντεο ντοκουμέντο από διάρρηξη σε κοσμηματοπωλείο με τον συναγερμό να χτυπάει

Μεσολόγγι: Βίντεο ντοκουμέντο από διάρρηξη σε κοσμηματοπωλείο με τον συναγερμό να χτυπάει

Οι δράστες μπαίνουν στο κοσμηματοπωλείο και η διάρρηξη στο Μεσολόγγι ολοκληρώνεται μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Ο ιδιοκτήτης έβλεπε τις εικόνες στο κινητό του τηλέφωνο…

Οι εικόνες από τη διάρρηξη σε κοσμηματοπωλείο στο Μεσολόγγι ταξιδεύουν στο διαδίκτυο και δείχνουν τις κινήσεις των δραστών. Των πέντε κουκουλοφόρων που μπήκαν μέσα και άρχισαν να αδειάζουν τις προθήκες. Ο ιδιοκτήτης έβλεπε από το κινητό του τηλέφωνο τις εικόνες που κατέγραφαν οι κάμερες ασφαλείας, αλλά δεν μπορούσε να αντιδράσει. Τα πλάνα βρίσκονται ήδη στα χέρια αστυνομικών που προσπαθούν να φτάσουν στα ίχνη τωμ δραστών. Αίσθηση προκάλεσε το γεγονός πως ο συναγερμός χτυπούσε αλλά εκείνοι συνέχιζαν απτόητοι.

Πιο αναλυτικά πέντε διαρρήκτες άνοιξαν κοσμηματοπωλείο στο κέντρο του Μεσολογγίου και άδειασαν ό,τι πρόλαβαν από τις προθήκες του. Το περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα και παρά το γεγονός ότι χτυπούσε ο συναγερμός του καταστήματος.

Ο ιδιοκτήτης του χρυσοχοείου έβλεπε τους κλέφτες από τις κάμερες ασφαλείας, αφού ειδοποιήθηκε, χωρίς να προλάβει να κάνει κάτι. Όπως δήλωσε μετά, η ζημιά σύμφωνα με τους πρώτους και πρόχειρους υπολογισμούς του, είναι 17.000 ευρώ.

Στο βίντεο ντοκουμέντο μάλιστα που μετέδωσε ο ΑΝΤ1 ακούγεται ο ήχος του συναγερμού, που δεν έκανε τους δράστες να το βάλουν στα πόδια. Συνέχισαν και αφού άρπαξαν όσα κοσμήματα αξίας μπορούσαν χάθηκαν στα στενά της περιοχής στο Μεσολόγγι.

Πρόκειται για την τρίτη κλοπή που γίνεται σε κοσμηματοπωλείο στο Μεσολόγγι τις τελευταίες ημέρες.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις