Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Μεσολόγγι:Δολοφονία σε καλύβα – Το θύμα στεκόταν στο λάθος σημείο!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Συγκλονισμένη μια ολόκληρη περιοχή από το φονικό – Το θύμα προσπάθησε να προστατευτεί αλλά ατύχησε, όπως θα διαπιστώσετε…

Η σύλληψη του 54χρονου δράστη έγινε χθες το πρωί (20-01-2013) σε αγροτική περιοχή του Δημοτικού Διαμερίσματος Κατοχής του δήμου Μεσολογγίου και σε βάρος του, σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση 55χρονου συγχωριανού του.

Ειδικότερα, αργά το βράδυ του περασμένου Σαββάτου (19-01-2013), ο 54χρονος, λόγω οικονομικών διαφορών, πήγε σε καλύβα στη θέση Βαλτί Αιτωλοακαρνανίας, που διέμενε προσωρινά ο 55χρονος. Πυροβόλησε επανειλημμένα με κυνηγετικό όπλο την πόρτα της καλύβας και σκότωσε τον συγχωριανό του, που βρισκόταν πίσω από αυτή.

Σε έρευνα που ακολούθησε στην καλύβα όπου διέμενε το θύμα βρέθηκαν ένα τσεκούρι, ένα μαχαίρι, εννέα γραμμάρια χασίς, δύο κινητά τηλέφωνα, μικρό χρηματικό ποσό, μία ζώνη – θήκη με 28 φυσίγγια καθώς και 4 κάλυκες φυσιγγιών κυνηγετικού όπλου.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου, ενώ το όπλο που χρησιμοποιήθηκε για την ανθρωποκτονία βρέθηκε σε αρδευτικό αυλάκι και κατασχέθηκε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Κοζάνη: Ο… σοκαρισμένος και ανήξερος υπάλληλος αποδείχθηκε ”σκηνοθέτης”!

Γιάννενα: Αλβανός… καταστροφέας με επιθέσεις σε σπίτια, αυτοκίνητα και βενζινάδικο!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε