Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Μεσσηνία: Απόπειρα ληστείας σε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών με υπάλληλο να παλεύει με τον δράστη

Μεσσηνία: Απόπειρα ληστείας σε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών με υπάλληλο να παλεύει με τον δράστη

Η απόπειρα ληστείας ξεσήκωσε ένα ολόκληρο οικοδομικό τετράγωνο στους Γαργαλιάνους στη Μεσσηνία. Ο υπάλληλος αποφάσισε να ρισκάρει και ανάγκασε τον δράστη να τραπεί σε φυγή…

Μάχη σώμα με σώμα σε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών στη Μεσσηνία, με την απόπειρα ληστείας να έχει καταγραφεί από τις κάμερες ασφαλείας του καταστήματος τυχερών παιχνιδιών. Ο υπάλληλος αποφάσισε να ρισκάρει και αντιστάθηκε. Όχι μόνο αρνήθηκε να δώσει τα χρήματα που υπήρχαν στο ταμείο, αλλά πάλεψε και αφόπλισε τον δράστη. Τον ανάγκασε να το βάλει στα πόδια με τις έρευνες αστυνομικών στην περιοχή να συνεχίζονται.

Απόπειρα ληστείας σημειώθηκε στις 02:00 τη νύχτα σε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών στους Γαργαλιάνους στη Μεσσηνία. Άγνωστος δράστης έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του μπήκε και έβαλε όπλο.

Πήγε κατευθείαν προς το ταμείο και εκεί έπιασε από το λαιμό προσπαθώντας να ακινητοποιήσει τον 51χρονο υπάλληλο του καταστήματος.

Ο υπάλληλος αντιστάθηκε κατάφερε να ρίξει το όπλο που κρατούσε ο δράστης στο έδαφος και αφού πιάστηκαν στα χέρια στη συνέχεια ο δράστης απομακρύνθηκε άμεσα προς άγνωστη κατεύθυνση, χωρίς να καταφέρει να αποσπάσει κάτι από το κατάστημα.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, στο σημείο έσπευσαν άμεσα αστυνομικοί του Α.Τ. Τριφυλίας. Διαπίστωσαν πως το όπλο ήταν τύπου replica, ενώ ταυτόχρονα αξιοποιώντας βίντεο οπτικό υλικό από το κατάστημα και τις γύρω περιοχές, συνεχίζουν τις έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις