Δευτέρα, 29 Απρ.
20oC Αθήνα

Μεσσηνία: Διαρρήξεις αυτοκινήτων στο Πολυλίμνιο – Η πρώτη σύλληψη

Μεσσηνία: Διαρρήξεις αυτοκινήτων στο Πολυλίμνιο – Η πρώτη σύλληψη
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Οι επισκέπτες στο Πολυλίμνιο στη Μεσσηνία, πάρκαραν τα αυτοκίνητά τους και προχώρησαν στα ενδότερα. Όταν επέστρεψαν για να φύγουν, διαπίστωσαν τις διαρρήξεις…

Το Πολυλίμνιο στη Μεσσηνία, συνεχίζει να υποδέχεται κόσμο ακόμα και τον χειμώνα. Για κάποιους από τους επισκέπτες όμως, η εμπειρία δεν ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο. Οι διαρρήξεις σε δύο αυτοκίνητα προκάλεσαν την κινητοποίηση αστυνομικών, που κατάφεραν τελικά να εντοπίσουν τον έναν από τους δύο δράστες. Είναι χαρακτηριστικό πως οι διαρρήκτες είχαν καταφέρει να βουτήξουν από ένα αυτοκίνητο, 500 ευρώ και ένα φορητό υπολογιστή που βρήκαν μέσα.

Δύο οχήματα επισκεπτών στο Πολυλίμνιο στη Μεσσηνία διέρρηξαν δύο άτομα και αφαίρεσαν χρήματα και αντικείμενα.  Συγκεκριμένα, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας συνέλαβαν το βράδυ της Δευτέρας 26 Φεβρουαρίου, έναν 52χρονο Ρομά, γιατί μαζί με έναν άγνωστο νεαρό άνδρα είχαν πάει την προηγούμενη ημέρα, νωρίς το απόγευμα στο Πολυλίμνιο, όπου βρίσκονταν παρκαρισμένα αυτοκίνητα επισκεπτών.

Οι δράστες διέρρηξαν ένα αυτοκίνητο και αφαίρεσαν 500 ευρώ και ένα φορητό υπολογιστή. Ακολούθως, επιχείρησαν να διαρρήξουν και ένα δεύτερο όχημα αλλά δεν κατάφεραν να αποσπάσουν κάτι.

Σύμφωνα με το tharrosnews.gr, έπειτα από στοιχεία που συνέλεξαν αστυνομικοί του Τμήματος Πύλου- Νέστορος κατέληξαν στα στοιχεία του ενός δράστη, τον οποίο εντόπισε η Ασφάλεια στην Καλαμάτα και συνέλαβε.

Την προανάκριση για την υπόθεση έχει αναλάβει το Αστυνομικό Τμήμα Πύλου-Νέστορος.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις