Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Μεσσηνία: Δύο νεκροί οδηγοί μηχανών σε φοβερά τροχαία – Δάκρυα και εικόνες σκληρές

τροχαίο Αχαρνές

Μάστιγα τα τροχαία και στη Μεσσηνία. Οι δύο άτυχοι οδηγοί σκοτώθηκαν ακαριαία σε Καλαμάτα και Άγιο Ανδρέα…

Μαύρη ημέρα η χθεσινή (15-06-2021) για τη Μεσσηνία, με δύο ανθρώπους, οδηγούς μηχανών, να χάνουν τη ζωή τους σχεδόν ακαριαία σε τροχαία που συνέβησαν στην Καλαμάτα και στον Άγιο Ανδρέα Λογγά. Το πρώτο συνέβη το πρωί στον περιμετρικό της Καλαμάτας και έχασε τη ζωή του ένας 62χρονος, ενώ το δεύτερο το μεσημέρι στην είσοδο του Αγίου Ανδρέα, με έναν 23χρονο επίσης να χάνει άδικα την ζωή του.

Λίγο πριν από τις 15.00 χθες το μεσημέρι κι ενώ είχε ήδη αρχίσει να βρέχει, ελάχιστα χιλιόμετρα πριν από την είσοδο του Αγίου Ανδρέα, σημειώθηκε το τροχαίο  που είχε ως θύμα έναν 23χρονο. Σύμφωνα με πληροφορίες του tharrosnews.gr, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο ο 23χρονος οδηγός της μηχανής, κι ενώ μπροστά του βρισκόταν άλλο όχημα, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και συγκρούστηκε με λεωφορείο του ΚΤΕΛ Μεσσηνίας, που εκείνη τη στιγμή εκτελούσε δρομολόγιο.

Τραγωδία στον περιμετρικό της Καλαμάτας

Τη ζωή του έχασε κι ένας 62χρονος χθες το πρωί σε τροχαίο που σημειώθηκε λίγο πριν την απόληξη του περιμετρικού στην οδό Λακωνικής, στον κόμβο με την οδό Παπαφλέσσα. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, η μηχανή έβγαινε από την οδό Παπαφλέσσα στον περιμετρικό, ενώ το αυτοκίνητο κινούνταν επί του περιμετρικού προς τη Βέργα.

Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που το μηχανάκι σχεδόν διαλυμένο κατέληξε στο διαχωριστικό στηθαίο του δρόμου, ενώ και στο αυτοκίνητο προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο, που παρέλαβε τον οδηγό της μηχανής πολύ σοβαρά τραυματισμένο.

Στο νοσοκομείο οι γιατροί έκαναν υπεράνθρωπες προσπάθειες για τον κρατήσουν στη ζωή, αλλά δεν τα κατάφεραν.  Προανάκριση για τα αίτια των δυστυχημάτων διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Καλαμάτας.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις