Παρασκευή, 3 Μαΐ
19oC Αθήνα

Μεσσηνία: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 49χρονος για την απόπειρα βιασμού 92χρονης στον Μελιγαλά

Μεσσηνία: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 49χρονος για την απόπειρα βιασμού 92χρονης στον Μελιγαλά

Ο 49χρονος αρνείται από την πρώτη στιγμή την κατηγορία για απόπειρα βιασμού 92χρονης στη Μεσσηνία. Ποιοι είναι οι περιοριστικοί όροι που του επιβλήθηκαν…

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε την Τετάρτη 5 Απριλίου του 2023, μετά την απολογία του ο 49χρονος για την κατηγορία της απόπειρας βιασμού μέσω γενετήσιων πράξεων εις βάρος μιας 92χρονης γυναίκας στο Μελιγαλά στη Μεσσηνία, όπως κατήγγειλε η ίδια την περασμένη Κυριακή.

Σύμφωνα με την γνώμη της εισαγγελέως και της ανακρίτριας του Πρωτοδικείου Καλαμάτας, ο 49χρονος θα πρέπει να παρουσιάζεται στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής όπου διαμένει κάθε 1η και 15 κάθε μήνα ενώ απαγορεύεται η έξοδός του από τη χώρα και επίσης απαγορεύεται να πλησιάζει σε απόσταση μικρότερη των 100 μέτρων το σπίτι της 92χρονης.

Η γιαγιά που έχει γεννηθεί το 1931 ανέφερε πως ο 49χρονος μπήκε στην αυλή του σπιτιού της και άρχισε να της κρατάει τα χέρια και να προσπαθεί να τη βιάσει. Οι φωνές και η αντίσταση που προέβαλε τον έκαναν να τραπεί σε φυγή. Στην περιοχή επικράτησε αναστάτωση και πολύ γρήγορα η ηλικιωμένη περιέγραφε στους αστυνομικούς όλα όσα έζησε.

Μετά από αναζητήσεις, στις 20:30 το βράδυ της Κυριακής 2 Απριλίου του 2023, ο 49χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις