Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Μεσσηνία: Η επιθυμία του Κριστιάνο Ρονάλντο – Τα απρόοπτα στις διακοπές και οι λογαριασμοί που συζητήθηκαν!

Μεσσηνία: Η επιθυμία του Κριστιάνο Ρονάλντο – Τα απρόοπτα στις διακοπές και οι λογαριασμοί που συζητήθηκαν!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο γεμίζει τις μπαταρίες του με την εντυπωσιακή Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ. Από τις διακοπές του δεν λείπουν και τα απρόοπτα…

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο Κριστιάνο Ρονάλντο διάλεξε την Ελλάδα και το Costa Navarino για τις διακοπές του. Μαζί με την σύντροφό του Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ αλλά και την παρέα τους, ο Πορτογάλος σούπερ σταρ έφτασε με ιδιωτικό αεροσκάφος στο αεροδρόμιο της Καλαμάτας και από εκεί με ελικόπτερο πέταξε απευθείας για το Costa Navarino.

Τόσο ο Ρονάλντο όσο και η Τζορτζίνα δείχνουν να απολαμβάνουν τις στιγμές τους στην Ελλάδα και δείχνουν πιο ερωτευμένοι από ποτέ όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες που ανέβασε στα social media η Ροντρίγκεζ. Μάλιστα, είχε καταστρωθεί «ειδικό σχέδιο» μέσω καθημερινών συσκέψεων προκειμένου ο Κριστιάνο να προστατευτεί από τα αδιάκριτα βλέμματα, πόσο μάλλον από την στιγμή που οι μεταγραφικές εξελίξεις τον έφερναν στο επίκεντρο του ποδοσφαιρικού ενδιαφέροντος.

Δρακόντεια μέτρα για τον Κριστιάνο Ρονάλντο

Πολλοί ένοικοι του ξενοδοχείου έδωσαν πραγματικές μάχες για να αποτυπώσουν φωτογραφικά στιγμιότυπα της διαμονής του, τρέχοντας μέσα από θάμνους και παρτέρια για ένα μοναδικό αυτόγραφο! Αντίπαλοι των προσπαθειών τους βέβαια οι εργαζόμενοι του ξενοδοχείου οι οποίοι είχαν αποκλειστική αρμοδιότητα να κάνουν απαρατήρητη την διαμονή του Ίβηρα άσου, δίχως οι ίδιοι να μπορούν να βγάλουν προσωπικές φωτογραφίες μαζί του μιας και η αρχή της εχεμύθειας είναι απαράβατη.

Χαρακτηριστικό μάλιστα ήταν το… κυνήγι Ιταλών στελεχών της ασφαλιστικής εταιρείας Allianz που όταν εντόπισαν τον Ρονάλντο θέλησαν να έχουν μαζί του φωτογραφικά σουβενίρ και να… αλιεύσουν λαβράκι για την διαφαινόμενη προ μερικών ημερών μετακόμισή του στην «Γηραιά Κυρία». Οι πληροφορίες άλλωστε αναφέρουν ότι σε δύο περιπτώσεις τον «ξεσπίτωσαν» αναγκάζοντάς τον να αποχωρήσει από το δείπνο του, με τον 34χρονο σούπερ σταρ πάντως να κατανοεί πως λόγω της καταγωγής πολλών από το Τορίνο η «τρέλα» προς το πρόσωπό του υπήρξε φυσιολογική.

Η παρασκηνιακή κορύφωση της μεταγραφής βέβαια έγινε την Τρίτη (10/7) όταν ο πρόεδρος της Γιουβέντους, Αντρέα Ανιέλι, μαζί με την σύντροφό του Ντενίζ Ακανίν πραγματοποίησαν ταξίδι-αστραπή στην Καλαμάτα και την «Βίλα Μεθώνη» καταφτάνοντας στην σουίτα του Κριστιάνο των 630 τετραγωνικών μέτρων για τις τελικές λεπτομέρειες της συμφωνίας, που στην συνέχεια της ημέρας έφεραν τις επίσημες ανακοινώσεις.

Η υπογραφή του Ρονάλντο στους λογαριασμούς

Συνολικά πάντως, ο Κριστιάνο είχε μία άκρως… ζουμερή παρουσία στην Μεσσηνία στην οποία βρέθηκε και ο Τόνι Κρόος. Μαζί με την σύντροφό του και τον μεγάλο του γιο έφτασαν την Παρασκευή κατά την διάρκεια του προημιτελικού Βραζιλία-Βέλγιο και ξεχώρισε για την απλότητα και την ευγένειά του. Η μίνι ταλαιπωρία με τους Ιταλούς φιλάθλους «έστειλε» τον Ρονάλντο και στον χώρα Enoteca που ήταν καλύτερα φυλασσόμενος με τον αρχηγό της Εθνικής Πορτογαλίας να… αφήνει το στίγμα του μιας και υπέγραφε σε κάθε χρέωση υπηρεσιών ως «CR7».

Τέλος, έπαιξε και λάτρεψε το μπόουλινγκ ζητώντας να υπάρξει ειδικός χώρος και στο σπίτι του για να περνά χρόνο με τα παιδιά του, ενώ εξέφρασε και την επιθυμία να επισκεφτεί την διάσημη παραλία της «Βοϊδοκοιλιάς». Όσον αφορά την αναχώρησή του από την Μεσσηνία, αυτή εξακολουθεί να είναι «επτασφράγιστο μυστικό».

 

Πηγή: Εφημερίδα Έθνος, tharrosnews.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις