Σάββατο, 27 Απρ.
18oC Αθήνα

Μεσσηνία: Πυροβόλησε 4 φορές τον αδερφό του μετά από καυγά για μία μουριά

Μεσσηνία: Πυροβόλησε 4 φορές τον αδερφό του μετά από καυγά για μία μουριά

Τα δύο αδέρφια άρχισαν να τσακώνονται στη Μεσσηνία και η κατάσταση ξέφυγε. Ο μικρότερος έβγαλε όπλο και άρχισε να πυροβολεί τον αδερφό του…

Όλη την τύχη και τους Αγίους με το μέρος του είχε ένας 66χρονος στο χωριό Αλλαγή του Δήμου Οιχαλίας στη Μεσσηνία το απόγευμα της Κυριακής 24 Σεπτεμβρίου, όταν δέχτηκε όχι έναν, αλλά τέσσερις πυροβολισμούς με καραμπίνα από τον αδελφό του, έπειτα από λογομαχία που είχαν για ασήμαντη διαφορά.

Ο 66χρονος δέχτηκε τους πυροβολισμούς στην κοιλιακή χώρα και τραυματισμένος σοβαρά διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο Καλαμάτας. Ευτυχώς, νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, ενώ το πρωί της Δευτέρας 25 Σεπτεμβρίου, ο 56χρονος δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας με τις κατηγορίες της απόπειρας ανθρωποκτονίας και παράβασης της νομοθεσίας περί όπλων.

Τα σπίτια των δύο αδελφών βρίσκονται πολύ κοντά στο χωριό και η διαμάχη τους το απόγευμα της Κυριακής φέρεται, σύμφωνα με πληροφορίες, να ξεκίνησε για μια… μουριά. Ο καυγάς συνέβη έξω από τα σπίτια τους και κάποια στιγμή ο μικρότερος αδελφός πήρε μια καραμπίνα, την οποία δε δίστασε να στρέψει κατά του αδελφού του.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει οι αστυνομικές υπηρεσίες, ο 56χρονος πυροβόλησε κατά του 66χρονου τέσσερις φορές, πλήττοντάς τον στην κοιλιακή χώρα.

Ευτυχώς, ο 66χρονος διακομίσθηκε άμεσα στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου παραμένει νοσηλευόμενος σε σταθερή κατάσταση και χωρίς να κινδυνεύει η ζωή του. Στο χωριό έσπευσαν αστυνομικοί του Τμήματος Οιχαλίας, οι οποίοι εντόπισαν τον 56χρονο δράστη στο σπίτι του και τον συνέλαβαν για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Επίσης, βρήκαν το όπλο που χρησιμοποίησε, ενώ από το σημείο του επεισοδίου περισυνέλεξαν τέσσερις κάλυκες. Σε έρευνα που έκαναν στο σπίτι βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο κυνηγετικά όπλα, τα οποία κατείχε παράνομα και 19 φυσίγγια.

Από τον εισαγγελέα, όπου οδηγήθηκε χθες ο 56χρονος, παραπέμφθηκε στον ανακριτή, από τον οποίο ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Πέμπτη.

Πηγή: tharrosnews.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις