Δευτέρα, 29 Απρ.
18oC Αθήνα

Μεσσηνία: Του έσπασαν το αυτοκίνητο στην Κυπαρισσία για να κλέψουν τρεις σακούλες σκουπίδια

Μεσσηνία: Του έσπασαν το αυτοκίνητο στην Κυπαρισσία για να κλέψουν τρεις σακούλες σκουπίδια

Οι δράστες έβαλαν στο στόχαστρο παρκαρισμένο αυτοκίνητο στην Κυπαρισσία. Στο πατάκι του συνοδηγού υπήρχαν τρεις σακούλες με σκουπίδια. Το θέμα κεντρίζει το ενδιαφέρον των συζητήσεων στη Μεσσηνία

Θέμα συζήτησης η κλοπή που σημειώθηκε στη Μεσσηνία και την Κυπαρισσία. Οι δράστες άνοιξαν παρκαρισμένο αυτοκίνητο και βούτηξαν τις σακούλες που είχε αφήσει ο οδηγός, στο πατάκι του συνοδηγού. Ήταν γεμάτες σκουπίδια, που προφανώς θα πετούσε μόλις τελείωνε ο αγώνας που παρακολουθούσε. Οι άγνωστοι που χτύπησαν, φαντάζονταν πιθανότατα πως μέσα στις σακούλες υπήρχαν ρούχα, τρόφιμα, ακόμα και χρήματα. Σε κάθε περίπτωση, ο ιδιοκτήτης έχει να σκέφτεται πλέον τις ζημιές από τη διάρρηξη, καθώς ένα από τα παράθυρα του οχήματος έγινε θρύψαλα.

Το χτύπημα σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής 17 Δεκεμβρίου, την ώρα που ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου, παρακολουθούσε αγώνα μπάσκετ στην Κυπαρισσία. Όλα έγιναν στο δρόμο που βρίσκεται το κλειστό γυμναστήριο Κυπαρισσίας.

Προφανώς οι σακούλες που ήταν τοποθετημένες στο πατάκι στην πλευρά του συνοδηγού τράβηξαν την προσοχή των δραστών, οι οποίοι έσπασαν το πλαϊνό τζάμι του αυτοκινήτου και τις αφαίρεσαν.

Σύμφωνα με το eleftheriaonline.gr, στο ίδιο σημείο διέρρηξαν και δεύτερο αυτοκίνητο από το οποίο αφαίρεσαν μικροπράγματα. Ωστόσο καλύτερη λεία είχαν διαρρήκτες που χτύπησαν αποθήκη στους Γαργαλιάνους, στην περιοχή του Αγίου Γεωργίου, τις βραδινές ώρες του Σαββάτου προς Κυριακή, αφαιρώντας 200 κιλά λάδι και 240 κιλά μέλι.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις