Κυριακή, 28 Απρ.
20oC Αθήνα

Μεσσηνία: «Βροχή» από πέτρες σε αυτοκίνητο εν κινήσει – Οι εικόνες και η καταγγελία του οδηγού

Μεσσηνία: «Βροχή» από πέτρες σε αυτοκίνητο εν κινήσει – Οι εικόνες και η καταγγελία του οδηγού

Οι δράστες στη Μεσσηνία άρχισαν να εκτοξεύουν πέτρες στο αυτοκίνητο και έσπασαν το ένα του τζάμι. Ο οδηγός περιγράφει τα όσα έζησε στον δρόμο προς την Καλαμάτα…

Η καταγγελία του οδηγού στη Μεσσηνία, επαναφέρει στο προσκήνιο ένα πρόβλημα που με το πέρασμα του χρόνου παίρνει όλο και μεγαλύτερες διαστάσεις. Άγνωστοι κρύβονται και εκτοξεύουν πέτρες σε οχήματα που βρίσκονται εν κινήσει. Ο κίνδυνος για την πρόκληση ενός σοβαρού ατυχήματος είναι μεγάλος, αλλά οι ίδιοι αδιαφορούν. Όπως πιστεύει ο ιδιοκτήτης του παρακάτω αυτοκινήτου, οι δράστες ήταν Ρομά, που ήθελαν να τον αναγκάσουν να φρενάρει για να του επιτεθούν και να τον ληστέψουν. Δεν τα κατάφεραν, καθώς ο ίδιος διατήρησε την ψυχραιμία του και πάτησε γκάζι. Ειδοποίησε την αστυνομία όταν είχε απομακρυνθεί, με τις έρευνες να συνεχίζονται.

Όλα έγιναν νωρίς το βράδυ της Τετάρτης 17 Ιανουαρίου, όταν ενώ το όχημα ήταν εν κινήσει, άρχισε να δέχεται βροχή από πέτρες, με αποτέλεσμα να σπάσει το ένα τζάμι. Το περιστατικό συνέβη στη συνδετήρια οδό Θουρίας – Μεσσήνης, στο ρεύμα προς Καλαμάτα στη Μεσσηνία.

Όπως περιέγραψε ο ίδιος ο οδηγός σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, «καθώς ερχόμουν από τον Άρι προς Καλαμάτα, στον πρώτο κόμβο για Μικρομάνη, κόβοντας ταχύτητα για να πάρω τον περιφερειακό Μεσσήνης – Θουρίας, εντελώς απρόκλητα μου επετέθησαν Ρομά, σπάζοντας το πίσω δεξί τζαμί και προκαλώντας ζημιά στο παρμπρίζ, σκοπεύοντας προφανώς να μου προξενήσουν σωματική βλάβη και να με ληστέψουν.

Ευτυχώς ανέπτυξα ταχύτητα και γλίτωσα τα χειρότερα. Στα διόδια κάλεσα την Αστυνομία, η οποία ανταποκρίθηκε άμεσα, αλλά δυστυχώς οι δράστες είχαν φύγει. Πιστεύω ότι πρέπει να γίνει μια προσπάθεια Αστυνομίας, Τοπικής και Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης, για τον έλεγχο των παραβατικών συμπεριφορών, ώστε να επιστρέψει το αίσθημα ασφάλειας στον πολίτη.

Κανένα χωριό της ευρύτερης περιοχής δεν μπορεί να θεωρηθεί ασφαλές, όταν η παραβατική συμπεριφορά δίπλα του οργιάζει». Τη διερεύνηση της υπόθεσης έχει αναλάβει το Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητόδρομων Κεντρικής Πελοποννήσου. Δείτε τις εικόνες του tharrosnews.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις