Πέμπτη, 28 Μαρ.
24oC Αθήνα

«Μετέτρεψαν πάλι σε βάση του ΝΑΤΟ το λιμάνι της Θεσσαλονίκης»

«Μετέτρεψαν πάλι σε βάση του ΝΑΤΟ το λιμάνι της Θεσσαλονίκης»
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Τι καταγγέλλει υποψήφιος δήμαρχος της Θεσσαλονίκης.

Για μετατροπή του λιμανιού της Θεσσαλονίκης σε βάση του ΝΑΤΟ, κάνει λόγο ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», Σωτήρης Ζαριανόπουλος σε γραπτή δήλωσή του.

«Οι Νατοϊκοί δολοφόνοι γέμισαν πάλι το λιμάνι της πόλης με πολεμικά ελικόπτερα και οχήματα. Το μετέτρεψαν πάλι σε βάση του ΝΑΤΟ (όπως το 1999, στον διαμελισμό της Γιουγκοσλαβίας), που στην οξυμένη αντιπαράθεση του με τη Ρωσία, αποτελεί “δυνητικό στρατιωτικό στόχο” της τελευταίας, κατά δήλωσή της. Κυβέρνηση και αντιπολίτευση βάζουν το λαό σε κινδύνους», σημειώνει χαρακτηριστικά.

Παράλληλα επισημαίνει ότι το δίλημμα στις εκλογές είναι «με τους υποψήφιους των μνημονίων, με “Θεσσαλονίκη ανοιχτή” στα επικίνδυνα σχέδια ΗΠΑ–ΝΑΤΟ–ΕΕ ή με τη “Λαϊκή Συσπείρωση” για Θεσσαλονίκη ανοιχτή στις ανάγκες του λαού της, γέφυρα ειρήνης και φιλίας με όλους τους λαούς;».

Απευθύνει, τέλος, έκκληση για συμμετοχή στο «αντινατοϊκό συλλαλητήριο της Επιτροπής για την Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη Θεσσαλονίκης (ΕΔΥΕΘ0», την ερχόμενη Πέμπτη, στις 18:30, στο Άγαλμα του Βενιζέλου.

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις