Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Μικρή Μαρκέλλα: Είχε ξυρίσει το κεφάλι της η “κοκκινομάλλα” για να μη την βρουν οι αστυνομικοί – Το μοιραίο λάθος της

Μαρκέλλα

Άφησε ελεύθερη την μικρή Μαρκέλλα και αμέσως έφυγε για την Κατερίνη, όπου σύμφωνα με πληροφορίες, είχε νοικιάσει ένα σπίτι για λίγες ημέρες, στην παραλία…

Οι αστυνομικοί είχαν φτάσει στα ίχνη της “κοκκινομάλλας” εδώ και δύο ημέρες. Από την πρώτη στιγμή εκείνη έψαχναν ως βασική ύποπτη για την αρπαγή της μικρής Μαρκέλλας.

Κι όταν τελικά την εντόπισαν στην παραλία της Κατερίνης, έμειναν άφωνοι με αυτό που αντίκρισαν.

Ξύρισε τα μαλλιά της για να μην την αναγνωρίσουν

Την ώρα που όλη η χώρα μιλούσε για μια “κοκκινομάλλα” που άρπαξε την μικρή Μαρκέλλα, η κύρια ύποπτη δεν ήταν πια… κοκκινομάλλα. Για την ακρίβεια, σχεδόν δεν είχε μαλλιά!

Σύμφωνα με τον Alpha, οι αστυνομικοί είδαν μπροστά τους μία γυναίκα με πολύ κοντά μαλλιά, σχεδόν… ξυρισμένα!

Είναι πρώην γειτόνισσα που είχε στενές σχέσεις με την οικογένεια του παιδιού

Η μητέρα και ο πατριός την μικρής Μαρκέλλας, πήγαν το απόγευμα στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης που έχει προσαχθεί η γυναίκα και στο πρόσωπό της αναγνώρισαν την παλιά τους γειτόνισσα. Με την γυναίκα μάλιστα, είχαν στενές σχέσεις και για κάποιο διάστημα μπαινόβγαινε σχεδόν καθημερινά στο σπίτι τους.

Τώρα, οι αστυνομικοί προσπαθούν να “ξεκλειδώσουν” την γυναίκα, για να μάθουν για ποιο λόγο χορηγήθηκαν στο παιδί οι βαριές ναρκωτικές ουσίες. Ουσίες που θα μπορούσαν να βάλουν σε κίνδυνο ακόμα και τη ζωή της μικρής Μαρκέλλας.

Click4More: “Να ερευνηθεί αν έχουν ξαναδώσει ναρκωτικά στο παιδί”

Πάντως μέχρι στιγμής, η ύποπτη, δεν είναι συνεργάσιμη… Δεν δείχνει πρόθυμη δηλαδή, να δώσει απαντήσεις για την αρπαγή της 10χρονης, που κρατήθηκε 44 ώρες μακριά από την οικογένειά της και βρέθηκε “θολωμένη” να περιπλανιέται στην Καλαμαριά…

Το λάθος που οδήγησε στη σύλληψη της γυναίκας

Όπως όλα δείχνουν, η γυναίκα έφυγε από τη Θεσσαλονίκη αμέσως μόλις αφέθηκε ελεύθερη η μικρή Μαρκέλλα. Τότε, πήγε στην παραλία της Κατερίνης, όπου και την έπιασαν σήμερα οι αστυνομικοί. 

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1, το λάθος που έκανε η γυναίκα ήταν ότι κάλεσε ταξί το πρωί του Σαββάτου, για να την πάει στην Κατερίνη. Κάμερες έχουν καταγράψει την γυναίκα να μπαίνει στο ταξί.

Ταυτόχρονα, η μικρή Μαρκέλλα ενημέρωσε τους αστυνομικούς ότι η γυναίκα που την κρατούσε μάλλον θα έφυγε ταξίδι γιατί ετοίμαζε τη βαλίτσα της…

Κάπως έτσι, οι αστυνομικοί συνδύασαν τα στοιχεία και οδηγήθηκαν στα ίχνη της ύποπτης…

Πηγή: Alpha, ANT1

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις