Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Μικρός Μπεν: 60 “αντικείμενα ενδιαφέροντος” έχουν αποκαλύψει οι έρευνες στην Κω – Βρέθηκαν κι άλλοι αρχαίοι τάφοι

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ REUTERS
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ REUTERS

Ενώ συνεχίζονται για τρίτη εβδομάδα οι έρευνες στην Κω, στην περιοχή όπου έζησε το τότε μικρό αγόρι, ο Μπεν Νίνταμ πριν εξαφανιστεί, νέα “αντικείμενα ενδιαφέροντος” έρχονται στο φως από τις ανασκαφές.

Μετά τους αρχαίους τάφους που είχαν βρεθεί και είχαν προκαλέσει καθυστερήσεις στην έρευνα, τώρα, σύμφωνα με την dailystar που επικαλείται αστυνομικές πηγές, αποκαλύφθηκαν αρκετοί ακόμα τάφοι αλλά και 60 “αντικείμενα ενδιαφέροντος”

Μέχρι τώρα, αυτές τις τρεις εβδομάδες ερευνών, οι αστυνομικοί έχουν περάσει από κόσκινο 800 τόνους με χώμα και μπάζα, σε δύο τοποθεσίες του νησιού ακολουθώντας τις τελευταίες μαρτυρίες για την πολύκροτη υπόθεση, σύμφωνα με τις οποίες, το παιδάκι ίσως να θάφτηκε κάτω από μπάζα, μετά τον θανάσιμο τραυματισμό του από εκσκαφέα, πριν από 25 χρόνια.

REUTERS

Τώρα, οι έρευνες των αστυνομικών, έχουν αποκαλύψει σύμφωνα με την dailystar, αλλούς έξι τάφους κοντά στην περιοχή που εξαφανίστηκε το παιδί. Θυμίζουμε ότι την πρώτη εβδομάδα των ερευνών, είχαν βρεθεί συνολικά τέσσερις αρχαίοι τάφοι…

Ο γαιοκτήμονας της έκτασης είπε στη Mirror: “Βρήκαν κι άλλους. Είναι δέκα τώρα. μου υποσχέθηκαν ότι αυτά που αποκαλύφθηκαν δεν θα έχουν επιρροή για τη γη μου. Είναι όλοι πολύ παλιοί (τάφοι)”.

REUTERS

Τα οστά που βρέθηκαν εκτιμάται ότι πηγαίνουν πολύ πίσω στο χρόνο, στη Ρωμαϊκή εποχή και είναι τουλάχιστον δύο χιλιάδων ετών. Τα εξετάζουν αρχαιολόγοι ωστόσο 60 “αντικείμενα ενδιαφέροντος” που βρέθηκαν, θα πάνε για εξέταση στη Βρετανία και συγκεκριμένα θα εξεταστούν από την αστυνομία του Νότιου Γιορκσάιρ που αναμένεται να επιστρέψει στη “βάση” της, την επόμενη εβδομάδα.

Νωρίτερα, αστυνομικοί αποκάλυπταν ότι τα σανδάλια που φορούσε ο μικρός Μπεν την ημέρα που εξαφανίστηκε, ίσως να είναι τελικά το “κλειδί” για να λυθεί το μυστήριο.

Πηγή: dailystar

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε