Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

Μήλος: Ναυτικό ατύχημα με σκάφος που μπλέχτηκε σε δίχτυα ψαράδων – 4 γυναίκες βρέθηκαν στη θάλασσα

Μήλος: Ναυτικό ατύχημα με σκάφος που μπλέχτηκε σε δίχτυα ψαράδων – 4 γυναίκες βρέθηκαν στη θάλασσα

Οι γυναίκες μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο με τη μία να διακομίζεται τραυματισμένη σε νοσοκομείο της Αθήνας. Η Μήλος παρακολουθεί τα στοιχεία για το ναυτικό ατύχημα

Το ναυτικό ατύχημα σημειώθηκε όταν η προπέλα του σκάφους μπλέχτηκε σε δίχτυα ψαράδων. Ο απότομος κραδασμός που ακολούθησε έριξε 4 γυναίκες στη θάλασσα, με τη μία να τραυματίζεται πιο σοβαρά. Η ξενάγηση στις ομορφιές του νησιού ολοκληρώθηκε με τον χειρότερο τρόπο, με τον κυβερνήτη να καλείται να εξηγήσει τα όσα έγιναν από τη μια στιγμή στην άλλη.

Τέσσερεις επιβαίνουσες σε τουριστικό πλοίο τραυματίστηκαν εν πλω, όταν έπεσαν απο απότομο κραδασμό του σκάφους που προκλήθηκε κατά δήλωση του κυβερνήτη του, σε εμπλοκή της προπέλας και του άξονα σε δίχτυα αλιείας.

Οι τρεις, πήραν εξιτήριο απο το Κέντρο Υγείας της Μήλου όπου μεταφέρθηκαν για την παροχή ιατρικής περίθαλψης ενώ η τέταρτη γυναίκα μεταφέρθηκε σε Νοσοκομείο των Αθηνών για περαιτέρω εξετάσεις με επιβατικό πλοίο.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, από το Λιμεναρχείο Μήλου που διενεργεί την προανάκριση, απαγορεύτηκε ο απόπλους του Ε/Γ – Τ/Ρ πλοίου μέχρι την προσκόμιση πιστοποιητικού αξιοπλοΐας από τον νηογνώμονα που το παρακολουθεί, ενώ συνελήφθη ο Κυβερνήτης του για παράβαση του άρθρου 314 του Π.Κ. (Σωματική βλάβη από αμέλεια).

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις