Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Μητροπολίτης Κοσμάς: «Εμείς τον πείθαμε να διασωληνωθεί και κάποιοι του άλλαζαν γνώμη»

Φωτογραφία Αρχείου / Intime

Συγκλονίζει η αποκάλυψη γιατρού από το νοσοκομείο του Αγρινίου, στο οποίο νοσηλευόταν μέχρι χθες (Τετάρτη 1.12.2021) ο Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας Κοσμάς με κορονοϊό, πριν μεταφερθεί στον «Ευαγγελισμό» για να διασωληνωθεί.

Ο γιατρός του νοσοκομείου Αγρινίου, αποκάλυψε στο tempo24.news για τον Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας Κοσμά που νοσεί από κορονοϊό εδώ και λίγες ημέρες, ότι «την ώρα που εμείς τον πείθαμε να διασωληνωθεί, κάποια άτομα από το περιβάλλον του τον πλησίαζαν και του άλλαζαν γνώμη».

Τελικά, στις 03:30 τα ξημερώματα της Πέμπτης, ο Μητροπολίτης Κοσμάς πείστηκε να διασωληνωθεί και έτσι μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό, παρά τις αρχικές αρνήσεις του να μεταφερθεί ακόμα και στο νοσοκομείο.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο οργανισμός του ιερωμένου ανταποκρίθηκε θετικά στη διασωλήνωση, αφού το οξυγόνο στον οργανισμό του είχε πέσει μέχρι και στο 80% ενώ τα φυσιολογικά επίπεδα είναι στο 95-98%.

Σύμφωνα με το karvasaras.gr, κατά τη μεταφορά του, διασωληνωμένος με το οξυγόνο που του παρείχαν τα μηχανήματα μέσα στο ασθενοφόρο, το οξυγόνο του σταθεροποιήθηκε σε φυσιολογικά επίπεδα και συγκεκριμένα στο 98%.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις