Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Μητσοτάκης: Selfies, αγκαλιές και ένα αυτοκόλλητο στο πουκάμισό του – Νέα επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ [pics, video]

Μητσοτάκης: Selfies, αγκαλιές και ένα αυτοκόλλητο στο πουκάμισό του – Νέα επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ [pics, video]

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, όπου ολοκληρώνει την προεκλογική του εκστρατεία και το πρωί επισκέφθηκε το εκλογικό κέντρο του Νίκου Ταχιάου. Ο πρόεδρος της ΝΔ…

έγινε δεκτός από τον υποψήφιο – με τη στήριξη του κόμματος – δήμαρχο, ο οποίος του κόλλησε στο πουκάμισο το αυτοκόλλητο του συνδυασμού του. Ο κόσμος που ήταν συγκεντρωμένος στο σημείο αποθέωσε τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης φωνάζοντας «νάτος νάτος ο πρωθυπουργός».

Ο πρόεδρος της ΝΔ εξέφρασε την πλήρη στήριξή του στον κ. Ταχίαο και δήλωσε βέβαιος πως θα είναι ο επόμενος δήμαρχος της πόλης. «Αν ψήφιζα στη Θεσσαλονίκη θα ψήφιζα τον Νίκο για δήμαρχο», σημείωσε χαρακτηριστικά και δήλωσε έτοιμος να συνεργαστεί ως πρωθυπουργός με την επόμενη δημοτική αρχή για να πάει η Θεσσαλονίκη μπροστά.

Παράλληλα επιτέθηκε στην κυβέρνηση λέγοντας πως «εμείς θα επαναφέρουμε τον νόμο και την τάξη στη χώρα και θα πετάξουμε τους κουκουλοφόρους από τα πανεπιστήμια».

Απευθυνόμενους στους Θεσσαλονικείς υπογράμμισε πως «θα σας αντιμετωπίσουμε με την αξιοπρέπεια που σας αρμόζει» ενώ έστρεψε και πάλι τα βέλη του κατά της κυβέρνησης με αφορμή το Μετρό Θεσσαλονίκης «δεν τιμά τη Θεσσαλονίκη η εικόνα των μουσαμάδων και των ακίνητων βαγονιών».

Επίσης κάλεσε τους πολίτες να παρευρεθούν στην αποψινή ομιλία του στο λιμάνι της πόλης, αφήνοντας αιχμές για την ομιλία του πρωθυπουργού στο ίδιο μέρος την περασμένη Τετάρτη, λέγοντας πως θα γίνει σε ανοιχτό μέρος και όχι σε ένα στενό.

Εικόνες από την επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη

Από την πλευρά του ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης με τον συνδυασμό «Θεσσαλονίκη Υπεύθυνα», Νίκος Ταχιάος, ευχαρίστησε τον πρόεδρο της ΝΔ για τη στήριξη στο πρόσωπό του. «Όταν στις 26 Νοεμβρίου ανακοινώσατε την απόφασή σας να είμαι υποψήφιος δήμαρχος, σας είπα ότι είναι τιμή και ευθύνη για μένα ο ρόλος και η αποστολή που μου αναθέτετε», τόνισε απευθυνόμενος στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Σύμφωνα με το thestival.gr, κατά την ομιλία του ο κ. Ταχιάος έθεσε στον πρόεδρο της ΝΔ tα ζητήματα της παραβατικότητας και των αστικών συγκοινωνιών και τόνισε πως αυτά τα ζητήματα πρέπει να λυθούν άμεσα. «Αυτό που θα ζητήσω από οποιονδήποτε υπουργό Δημοσίας Τάξης χριστεί από εσάς στην κυβέρνηση, που εύχομαι να σχηματίσετε, θα είναι μηδενική ανοχή στην παραβατικότητα στη Θεσσαλονίκη», υπογράμμισε.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις