Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Μιχάλης Λεμπιδάκης: Συγκλονίζουν οι σημειώσεις του στην απομόνωση – “Πρέπει να ζήσω, για τα παιδιά μου” [vid]

Μιχάλης Λεμπιδάκης: Συγκλονίζουν οι σημειώσεις του στην απομόνωση – “Πρέπει να ζήσω, για τα παιδιά μου” [vid]

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες της υπόθεσης της απαγωγής του Μιχάλη Λεμπιδάκη που διαρκώς βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Ο Κρητικός επιχειρηματίας κρατούσε σημειώσεις κατά την διάρκεια της πολύμηνης κράτησής τους, και τα όσα έγραφε προκαλούν ανατριχίλα.

“Πρέπει να ζήσω, για τα παιδιά μου για την οικογένειά μου” ήταν μερικά από όσα έγραφε ο Μιχάλης Λεμπιδάκης στις σημειώσεις του.

Μάλιστα ο επιχειρηματίας σε αυτό το άτυπο ημερολόγιο σημείωνε ότι αν βγει ζωντανός από αυτήν την περιπέτεια θα αλλάξει τρόπο ζωής, θα αφιερωθεί περισσότερο στα παιδιά του.

Χαρακτηριστικό των τιτάνιων προσπαθειών που έκανε ώστε να μην τρελαθεί όλους αυτούς τους μήνες, ήταν ότι είχε ζητήσει από τους απαγωγείς του να του φέρουν βιβλία να διαβάσει.

Φοβάμαι μήπως χάσω το μυαλό μου από τη απραξία. Ζήτησα να μου φέρουν και περιοδικά για να απασχολώ το μυαλό μου. Πονάει το χέρι μου από την αλυσίδα. Ζήτησα να μου την αλλάξουν και μου την έβαλαν στο πόδι. Κάνω και γυμναστική για να μπορέσω να διατηρηθώ” αναφέρει στις σημειώσεις του.

Τα υβριστικά sms των απαγωγέων στην οικογένεια

Χαρακτηριστικό του αδιεξόδου στο οποίο είχαν περιέλθει οι απαγωγείς, ήταν η επικοινωνία που είχαν με sms με την οικογένεια. Όταν ζητούσαν 100 εκατομμύρια, απαντώντας τους ο αδερφός του απαχθέντα τους είπε ότι δεν υπάρχουν αυτά τα χρήματα. Η απάντηση που έλαβε ήταν “είσαι βλάκας ρε; σου είπαμε 100”

Είχαν φτάσει μάλιστα σε σημείο να τους λένε να πουλήσουν τα πάντα προκειμένου να βρουν τα λεφτά. Αυτό γιατί η οικογένεια επέμενε ότι δεν μπορεί να δώσει πάνω από 9 εκατομμύρια.

Γι αυτό το λόγο άλλωστε οι αστυνομικοί λένε ότι την υπόθεση την έχασαν οι ίδιοι οι απαγωγείς με την απληστία τους.

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις