Παρασκευή, 3 Μαΐ
19oC Αθήνα

Μπλόκα Αγροτών: Τρακτέρ στη γέφυρα του Νέστου της Ξάνθης – Παροδικές διακοπές στην κυκλοφορία!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Σύμφωνα με τον έως τώρα προγραμματισμό οι διακοπές στην κυκλοφορία των οχημάτων θα είναι παροδικές, ενώ στις κινητοποιήσεις συμμετέχουν και οι κτηνοτρόφοι της περιοχής…

Στην γέφυρα του Νέστου έδωσαν ραντεβού για το μεσημέρι, οι αγρότες της Ξάνθης και των γύρω περιοχών που προχωρούν σε κινητοποιήσεις αντιδρώντας στην εφαρμογή των νέων μέτρων που προωθεί η Κυβέρνηση. Οι κινητοποιήσεις αποφασίστηκαν κατά την διάρκεια σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στην Ξάνθη. Οι αγρότες όπως επισημαίνουν δεν πρόκειται να κάνουν πίσω εάν δεν αποσυρθούν τα μέτρα που αφορούν το ασφαλιστικό και την φορολογία των αγροτών και για αυτό αποφάσισαν να στήσουν μπλόκα με τα τρακτέρ τους.

Σύμφωνα με τον έως τώρα προγραμματισμό οι διακοπές στην κυκλοφορία των οχημάτων θα είναι παροδικές, ενώ στις κινητοποιήσεις συμμετέχουν και οι κτηνοτρόφοι της περιοχής. “Καλούμε σήμερα στις 12.00 όλους τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους αλλά και όλους τους παραγωγικούς φορείς του Νομού Ξάνθης να βρίσκονται στην Γέφυρα του Νέστου. Σήμερα ξεκινά ο αποκλεισμός της Θράκης από την υπόλοιπη χώρα” αναφέρει ο πρόεδρος των κτηνοτρόφων Ξάνθης κ. Αθανάσιος Λουκμακιάς.

Πηγή: xanthinea.gr

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε