Σάββατο, 24 Φεβ.
18oC Αθήνα

Μύκονος: Αστυνομικός ερμηνεύει τραγούδι για το Νησί των Ανέμων – Δείτε το βίντεο

Μύκονος: Αστυνομικός ερμηνεύει τραγούδι για το Νησί των Ανέμων – Δείτε το βίντεο

Ο αστυνομικός έχει ταλέντο στο τραγούδι και το προσπαθεί στον ελεύθερο χρόνο του. Η Μύκονος είναι μια από τις μεγάλες του αγάπες…

Ο Σάκης Αγορογιάννης, αστυνομικός στο επάγγελμα κάνει μια νέα απόπειρα στο τραγούδι. Η Μύκονος τον εμπνέει και ντύνει το βίντεο κλιπ που ήδη έχει ανέβει στο διαδίκτυο. Το τραγούδι “Στο Δρόμο Για Παράδεισο” είναι γεμάτο εικόνες από το νησί των Ανέμων.

Στην πανέμορφη Μύκονο μας ταξιδεύει το βίντεο κλιπ του νέου single του Σάκη Αγορογιάννη “Στο δρόμο Για Παράδεισο”. Πρόκειται για ένα σύγχρονο ζεϊμπέκικο που συνδυάζει τον λυρισμό με την δωρικότητα. Συναίσθημα, ευαισθησία και  προσμονή.

Όπως ακριβώς συμβαίνει και με την περίπτωση του ερμηνευτή Σάκη Αγορογιάννη, που ξεκινώντας από την Λάρισα βρήκε τον παράδεισό του στο νησί των Ανέμων. Ο συνθέτης και σολίστας μουσικός Χρήστος Παπαδόπουλος μαζί με τον συγγραφέα και στιχουργό Κώστα Μπαλαχούτη έχουν συνυπογράψει ορισμένες από τις σημαντικότερες επιτυχίες των τελευταίων δεκαετιών στο ελληνικό τραγούδι:

“Αρχιπέλαγος”, “Φίλα με”, “Το κόκκινο ποτάμι”, “Γλυκάνισος” κ.α. Η γνωριμία του Χρήστου Παπαδόπουλου με τον Σάκη Αγορογιάννη, η σχέση και επικοινωνία τους και η ξεχωριστή ιστορία του τελευταίου γέννησε αυτό το κομμάτι.

Ο Σάκης Αγορογιάννης, αστυνομικός στο επάγγελμα αλλά γνώστης και λάτρης του τραγουδιού, ερασιτέχνης τροβαδούρος με την ακριβή έννοια των λέξεων, κυριολεκτικά ονειρευόταν μια τέτοια συνεργασία.

Σύμφωνα με το mykonoslive.tv, ο στιχουργός, συνομιλώντας με την σειρά του μαζί του, εμπνεόμενος απ’ την πορεία του “κέντησε” με αδρές πινελιές ένα βαθιά συναισθηματικό τραγούδι που ξεχειλίζει από φλόγα για ζωή, έρωτα, επαφή, δημιουργία.

Η μελωδία του συνθέτη υπογράμμισε και απογείωσε ταυτόχρονα τις εξαιρετικές πρώτες ύλες. Άλλωστε, όπως αναφέρθηκε και παραπάνω, Παπαδόπουλος και Μπαλαχούτης γνωρίζουν καλά πως να “παντρεύουν” τις τέχνες τους με σημαδιακά αποτελέσματα. Το τραγούδι “Στο Δρόμο Για Παράδεισο” κυκλοφορεί από την Alpha Records.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις