Σάββατο, 20 Απρ.
15oC Αθήνα

Μύκονος: Δεν μπήκε στη θάλασσα με το εσώρουχο όπως πίστεψαν αρχικά – Τους “κούφανε” η Ιταλίδα [vid]

Μύκονος: Δεν μπήκε στη θάλασσα με το εσώρουχο όπως πίστεψαν αρχικά – Τους “κούφανε” η Ιταλίδα [vid]

Εμφανίστηκε έτσι στην Ψαρρού και αιχμαλώτισε τα βλέμματα. Η Ιταλίδα τουρίστρια έδειχνε να το απολαμβάνει…

Δεν είναι η πρώτη φορά στην Μύκονο που μια Ιταλίδα συγκεντρώνει πάνω της όλα τα βλέμματα, ανδρικά ή γυναικεία, με εμφάνιση που προκαλεί αίσθηση! Αυτή την φορά μια τουρίστρια από την γειτονική μας χώρα έκλεψε την παράσταση, αφού έσκασε μύτη σε κοσμική παραλία του νησιού με ένα μπικίνι, που θύμιζε εσώρουχο!

Η ξεχωριστή αυτή εμφάνιση απαθανατίστηκε από την κάμερα. Το γεγονός ότι το μαγιώ έμοιαζε με εσώρουχο δεν πτόησε καθόλου το νεαρό κορίτσι που απόλαυσε ανέμελο τον ήλιο και την θάλασσα…

https://www.youtube.com/watch?v=dJimTmoNQcs

Οι καυτές Θεσσαλονικιές φιλενάδες

Εκεί που είπαμε λίγο να ηρεμήσουμε και να μπούμε σε φθινοπωρινούς ρυθμούς, εμφανίστηκαν η Ιωάννα Μάρκου και η Έλενα Καρακινάρη. Τα δύο καυτά μοντέλα από την Θεσσαλονίκη, που βρέθηκαν για λίγες ημέρες στην Μύκονο, φόρεσαν τα προκλητικά τους μαγιό και προτίμησαν την πισίνα του Mykonos Blanc Hotel στον Ορνό για να κάνουν το μπάνιο τους και να απολαύσουν την ηλιοθεραπεία τους.

Η ξανθιά Ιωάννα με μαύρο αποκαλυπτικό μπικίνι και η μελαχροινή Έλενα με τιγρέ ολόσωμο που χανόταν στους γλουτούς της το χάρηκαν και με το παραπάνω. Όπως και οι άρρενες λουόμενοι που βρίσκονταν τριγύρω, οι οποίοι στο τέλος χρειάστηκαν κολλύριο γιατί τους βγήκαν τα μάτια έξω από τα κορμιά των δυο κοριτσιών.

https://www.youtube.com/watch?v=cKS9z8mAbe4

Πηγή: mykonoslive.tv

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις