Τετάρτη, 24 Απρ.
24oC Αθήνα

Μύκονος: Διακοπές θανάτου πάνω σε σκάφος – Νεκρή η γυναίκα παρά τις δραματικές προσπάθειες που έγιναν

Μύκονος: Διακοπές θανάτου πάνω σε σκάφος – Νεκρή η γυναίκα παρά τις δραματικές προσπάθειες που έγιναν

Η τραγική είδηση σκόρπισε θλίψη στη Μύκονο και όχι μόνο. Για τη σωτηρία της γυναίκας στήθηκε μια ολόκληρη επιχείρηση, που όμως δεν στάθηκε αρκετή…

Την τελευταία της πνοή άφησε μια 62χρονη τουρίστρια μέσα σε τουριστικό σκάφος στη Μύκονο. Σύμφωνα με το Λιμενικό Σώμα, ενημερώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (29-06-2021) το Λιμεναρχείο Μυκόνου από τον Κυβερνήτη Ε/Γ-Τ/Ρ σκάφους, το οποίο βρισκόταν αγκυροβολημένο στη θαλάσσια περιοχή νότια της νήσου Ρήνειας, ότι 62χρονη αλλοδαπή έχρηζε άμεσης ιατρικής βοήθειας.

Στην 62χρονη παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες επί του τουριστικού σκάφους, χωρίς ωστόσο αυτή να ανταποκρίνεται, μιας και είχε χάσει τις αισθήσεις της.

Άμεσα στο σημείο μετέβη περιπολικό σκάφος του Λιμενικού το οποίο μετέφερε την 62χρονη στον Ορνό Μυκόνου, από όπου παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και διεκομίσθη στο Κέντρο Υγείας Μυκόνου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της, πιθανότατα από ανακοπή καρδιάς.

Σύμφωνα με το cyclades24.gr, από την οικεία Λιμενική Αρχή που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις