Πέμπτη, 2 Μαΐ
18oC Αθήνα

Μύκονος: Διάρρηξη και κλοπή σε πολυτελή βίλα που έμεναν Σαουδάραβες

Μύκονος: Διάρρηξη και κλοπή σε πολυτελή βίλα που έμεναν Σαουδάραβες

Η Μύκονος ήταν το νησί που επέλεξαν για τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Η διάρρηξη και η κλοπή στην πολυτελή βίλα που έμεναν οι δύο Σαουδάραβες, έγινε θέμα συζήτησης…

Μετρητά που ξεπερνούν τα 5.000 ευρώ έκαναν «φτερά» από τη βίλα που διέμεναν δύο Σαουδάραβες στην περιοχή της Αγίας Σοφίας στην Μύκονο. Ο 34χρονος και ο 57χρονος κάνουν διακοπές στο νησί των Ανέμων, ωστόσο σύμφωνα με την καταγγελία του νεότερου στην υποδιεύθυνση ασφαλείας Μυκόνου, το βράδυ της Πέμπτης 15 Ιουνίου του 2023 έπεσαν θύματα διάρρηξης. Η Μύκονος περιμένει απαντήσεις για την κλοπή που σημειώθηκε.

Το πιο πιθανό σενάριο είναι ότι ο δράστης ή οι δράστες παρακολουθούσαν την πολυτελή βίλα και τις κινήσεις των Σαουδαράβων. Την Πέμπτη λοιπόν, στο διάστημα μεταξύ 21.20 και 00.30 τα ξημερώματα της Παρασκευής βρήκαν την ευκαιρία και παραβίασαν μια από τις μπαλκονόπορτες.

Ξεψάχνισαν όλους τους χώρους για να εντοπίσουν χρήματα και αντικείμενα αξίας. Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε ο 34χρονος από εκείνον άρπαξε 2.373 ευρώ σε μετρητά, ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια αξίας 100 ευρώ, τσάντα πλάτης αξίας 150 ευρώ και ένα πορτοφόλι αξίας 100 ευρώ ενώ από τον 57χρονο αφαίρεσε 2.330 € σε μετρητά.

Την έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών έχει αναλάβει η υποδιεύθυνση ασφαλείας Μυκόνου με τις αρχές να ”χτενίζουν” την περιοχή προκειμένου να συλλέξουν στοιχεία μέσα από κάμερες ασφαλείας που θα βοηθήσουν στην εξέλιξη των ερευνών, τις οποίες.

Ρεπορτάζ: Άννα Τριανταφυλλιά Τσούτσα

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις