Κυριακή, 5 Μαΐ
20oC Αθήνα

Μύκονος: Είχαν μετατρέψει βίλα σε κλαμπ – 15 συλλήψεις για ηχορύπανση και ναρκωτικά

Μύκονος: Είχαν μετατρέψει βίλα σε κλαμπ – 15 συλλήψεις για ηχορύπανση και ναρκωτικά
astynomia.gr

Σε κλαμπ είχαν μετατρέψει κάποιοι μία βίλα στη Μύκονο με αποτέλεσμα η αστυνομία να προχωρήσει στη σύλληψη 15 ατόμων – εννέα αλλοδαπών και έξι Ελλήνων – σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για ηχορύπανση και κατοχή ναρκωτικών.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας της Μυκόνου συνελήφθησαν συνολικά 15 άτομα. Οι επτά συνελήφθησαν ως υπεύθυνοι διοργάνωσης πάρτι με τις κατηγορίες για παραβίαση των υγειονομικών διατάξεων (άδειες λειτουργίας επιχειρήσεων τροφίμων – ποτών) και για διατάραξη κοινής ησυχίας, ενώ οι υπόλοιποι οκτώ συνελήφθησαν για κατοχή ναρκωτικών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο ερευνών βρέθηκε ότι σε βίλα διεξαγόταν «πάρτι» στο οποίο συμμετείχε μεγάλος αριθμός ατόμων που είχαν εξασφαλίσει πρόσβαση είτε οδικώς από τη στεριά, είτε δια θαλάσσης με ιδιωτικά σκάφη.

Αφού οργανώθηκε αστυνομική επιχείρηση, πραγματοποιήθηκε αιφνιδιαστικός έλεγχος με τη συνδρομή ειδικά εκπαιδευμένου αστυνομικού σκύλου.

Κατά την έρευνα διαπιστώθηκε αφενός η διεξαγωγή παράνομου πάρτι και αφετέρου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά, στους χώρους της βίλας και στην κατοχή των δραστών:

  • 41,7 γραμμάρια κοκαΐνης
  • 28,3 γραμμάρια 2CB
  • 9,5 γραμμάρια μεθαμφεταμίνης
  • 6,6 γραμμάρια κάνναβης
  • 5,5 δισκία ecstasy
  • Πλήρες σύστημα αποτελούμενο από μηχανήματα αναπαραγωγής φωτοηχητικών

Οι συλληφθέντες διοργανωτές θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Σύρου.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις