Δευτέρα, 29 Απρ.
18oC Αθήνα

Μύκονος: Έκλεψε 5 λίτρα βενζίνη μέσα σε δημοτικό πάρκινγκ

Μύκονος: Έκλεψε 5 λίτρα βενζίνη μέσα σε δημοτικό πάρκινγκ

Η Μύκονος στο επίκεντρο με τον δράστη να οδηγείται με χειροπέδες σε αστυνομικό τμήμα. Είχε βρει τον τρόπο να κλέβει βενζίνη από παρκαρισμένα αυτοκίνητα και μηχανές…

Οι καταγγελίες των τελευταίων ημερών έδωσαν το έναυσμα σε αστυνομικούς να παρακολουθήσουν το δημοτικό πάρκινγκ και να συγκεντρώσουν τελικά τις αποδείξεις ενοχής του 64χρονου δράστη. Η Μύκονος παρακολουθεί τα στοιχεία που αποκαλύπτονται την ώρα που η απλή αμόλυβδη βενζίνη στο νησί πωλείται σταθερά πάνω από τα 2 ευρώ.

Το βράδυ της Πρωτομαγιάς αστυνομικοί ακροβολίστηκαν στο δημοτικό πάρκινγκ «Φάμπρικα» και περίμεναν τον δράστη να κάνει την εμφάνιση του. Λίγο μετά τις 22:00, ο 64χρονος έπιασε «δουλειά» και άρχισε με ένα λάστιχο να βγάζει βενζίνη από τα ρεζερβουάρ οχημάτων.

Οι αστυνομικοί τον περικύκλωσαν και του πέρασαν χειροπέδες ενώ κατέσχεσαν ένα λάστιχο και ένα πλαστικό μπιτόνι με πέντε λίτρα βενζίνης. Σε βάρος του 64χρονου έχει γίνει και άλλη καταγγελία από τον ιδιοκτήτη εταιρείας με αυτοκινούμενα οχήματα.

Συγκεκριμένα, κατέθεσε ότι ο 64χρονος είχε κλέψει από επτά οχήματα τύπου «γουρούνας» στην περιοχή Δραφάκι, βενζίνη συνολικής αξίας πάνω από διακόσια ευρώ. Σε βάρος του 64χρονου σχηματίστηκε δικογραφία.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις