Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Μύκονος: Εμφανίστηκε έτσι 4 μήνες μετά τη γέννηση του παιδιού της – Τους θάμπωσε στην παραλία – video

Μύκονος: Εμφανίστηκε έτσι 4 μήνες μετά τη γέννηση του παιδιού της – Τους θάμπωσε στην παραλία – video

Στις ασφυκτικά γεμάτες παραλίες της Μυκόνου, παρουσίες που κεντρίζουν τα βλέμματα. Μία από αυτές, η Αθηνά Οικονομάκου…

Her style rocks στην Μύκονο. Μπορεί η Αθηνά Οικονομάκου να μην συμμετείχε στο reality του ΣΚΑΪ, ωστόσο οι εμφανίσεις της στο νησί των Ανέμων μαγνητίζουν τα βλέμματα. Η ηθοποιός συνεχίζει τις διακοπές της στην κοσμοπολίτισσα των Κυκλάδων αφήνοντας τους πάντες με το στόμα ανοικτό, καθώς σχεδόν τέσσερις μήνες μετά την γέννηση του γιου της έχει χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης και είναι εντυπωσιακή.

Η κάμερα την εντόπισε να απολαμβάνει τον ήλιο και την θάλασσα στην παραλία της Αγίας Άννας μαζί με την φίλη της Χριστίνα Κοντοβά. Η Αθηνά φορούσε μπικίνι, ενώ λίγη ώρα αργότερα άλλαξε μαγιώ επιλέγοντας ένα ολόσωμο.

Η Μύκονος παραμένει γεμάτη από εντυπωσιακές παρουσίες. Η Sylvie Meis «ζάλισε» τα Ματογιάννια και δεν πέρασε απαρατήρητη!

Η Ολλανδέζα παρουσιάστρια του RTL και μοντέλο συνεχίζει τις διακοπές της στην Μύκονο και με την αποκαλυπτική εμφάνιση που έκανε στα διάσημα σοκάκια του νησιού μοίρασε απανωτά… καρδιακά επεισόδια στους περαστικούς. Η όμορφη ξανθιά επέλεξε σούπερ σέξι αέρινο καλοκαιρινό φόρεμα με ντεκολτέ που δεν άφηνε πολλά στην φαντασία.

Όπως ήταν φυσικό, έστρεψε πάνω της την κάμερα αλλά και τους παπαράτσι με τον γνωστό φωτογράφο Νίκο Ζώτο να πιάνει κουβέντα μαζί της.

https://www.youtube.com/watch?v=iSYNMBRK4NU

Πηγή: mykonoslive.tv

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις