Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

Μύκονος: Επιχειρηματίες άνοιξαν 300 σαμπάνιες, κέρασαν τους πελάτες και στο τέλος «τρέλαναν» τον ιδιοκτήτη

Μύκονος: Επιχειρηματίες άνοιξαν 300 σαμπάνιες, κέρασαν τους πελάτες και στο τέλος «τρέλαναν» τον ιδιοκτήτη

Έχουν χρήματα που όπως φαίνεται δεν ξέρουν τι να τα κάνουν. Η Μύκονος ξανά στο επίκεντρο για τα όσα έγιναν σε νυχτερινό κέντρο στο Καλό Λιβάδι. Με τις σαμπάνιες να ανοίγουν η μία μετά την άλλη…

Ο… πλανήτης Μύκονος συνεχίζει να απασχολεί με ειδήσεις που προκαλούν αίσθηση. Όπως αυτή! Δύο επιχειρηματίες από τις ΗΠΑ, έδωσαν εντολή να ανοίξουν 300 σαμπάνιες και να κεραστούν όλοι οι πελάτες του καταστήματος στο Καλό Λιβάδι. Ο λογαριασμός ήταν 54.000 ευρώ και οι ίδιοι είπαν με το πουρμπουάρ να το στρογγυλέψουν. Άφησαν συνολικά 60.000 ευρώ, με τους υπεύθυνους να κάνουν «τούμπες» από τη χαρά τους.

Ζήτησαν μάλιστα μόλις τελειώνει μια φιάλη να πηγαίνει άλλη σε όλα τα τραπέζια, με τον λογαριασμό να ανεβαίνει διαρκώς. Όταν πέρασαν τις διακόσιες σαμπάνιες, ο ένας εκ των ιδιοκτητών του γνωστού εστιατορίου, τους έστειλε μια 6λιτρη φιάλη κερασμένη από τον ίδιο.

Οι δυο επιχειρηματίες τον ευχαρίστησαν αλλά επέμεναν να χρεωθεί και αυτή στο λογαριασμό τους, όπερ και εγένετο. Τελικά όταν ζήτησαν λογαριασμό το κοντέρ είχε γράψει τριακόσιες σαμπάνιες σε δυο ώρες και η τιμή τους ανερχόταν στα πενήντα τέσσερις χιλιάδες ευρώ.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις