Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Μύκονος: Γενέθλια γεμάτα celebrities – Η Χριστίνα Παππά πιο γοητευτική από ποτέ στα 52 της χρόνια

Μύκονος: Γενέθλια γεμάτα celebrities – Η Χριστίνα Παππά πιο γοητευτική από ποτέ στα 52 της χρόνια

Η Χριστίνα Παππά γιόρτασε τα γενέθλιά της, στη Μύκονο, όπου πλέον δραστηριοποιείται επιχειρηματικά. Η ηθοποιός διατηρείται όπως θα δείτε σε άριστη κατάσταση…

Η Χριστίνα Πάππα είχε τα γενέθλιά της και τα γιόρτασε στο Azul Condesa, το νέο μεξικάνικο εστιατόριό της, στην Μύκονο. Από το πλευρό της αγαπημένης ηθοποιού δεν θα μπορούσε να λείπει ο γιος της Δημήτρης, ο νεαρός σύντροφός της, αλλά και οι φίλοι της.

Το πάρτυ είχε πολύ μεξικάνικο φαγητό και πολύ κέφι τόσο από την εορτάζουσα που έλαμπε μέσα στο μαύρο φόρεμά της όσο και από τους celebrities καλεσμένους της. Ανάμεσα τους ήταν ο Χάρης Σιανίδης, η Μαρία Καλάβρια, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, η Σόφη Πασχάλη, ο Νίκος Γεωργιάδης και πολλοί άλλοι.

Η Χριστίνα Παππά γεννήθηκε στις 22 Ιουνίου του 1969. Μεγάλωσε στο Βόλο αλλά μετακόμισε στην Αθήνα για να ακολουθήσει την καριέρα της ηθοποιού. Σπούδασε στη Δραματική Σχολή της Ευγενίας Χατζίκου και παρακολούθησε μαθήματα υποκριτικής στη Νέα Υόρκη με την Linda Cressel. Έχει συμμετάσχει σε πολλές επιτυχημένες σειρές στην Ελλάδα και στην Ιταλία, όπου έζησε για μερικά χρόνια. Είναι μέλος της διεθνούς φήμης Ιταλικής θεατρικής ομάδας “Zelig”.

O δημοσιογράφος Πέτρος Νάζος ήταν εκεί και συνομίλησε με την Χριστίνα Παππά και τις δύο αγαπημένες της φίλες, Μαρία Καλάβρια και Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου που της ευχήθηκαν on camera. Δείτε το βίντεο του mykonoslive.tv…

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις