Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Μύκονος: Γοργόνες και διάσημοι στην Ψαρρού! Η Ελληνίδα καλλονή που θάμπωσε τους πάντες (Βίντεο)

Μύκονος: Γοργόνες και διάσημοι στην Ψαρρού! Η Ελληνίδα καλλονή που θάμπωσε τους πάντες (Βίντεο)

Η Ψαρρού και γενικότερα η Μύκονος δείχνουν να βρίσκουν τους ρυθμούς τους. Τα κινητά τηλέφωνα πήραν φωτιά…

Ο Ηλίας Ψινάκης στην αγαπημένη του Μύκονο. Ο πρώην δήμαρχος Μαραθώνα βρίσκεται στο νησί των Ανέμων με καλούς φίλους για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος. Η κάμερα τον εντόπισε να γευματίζει με την παρέα του στο Nammos στην Ψαρρού.

Ένα χρόνο μετά την αποχώρηση του από το δημαρχιακό αξίωμα, ο γνωστός μάνατζερ κρατάει αποστάσεις από τα κοσμικά event και κάνει σποραδικές αναρτήσεις στα social media, από τις οποίες μαθαίνουμε νέα του. Όμως σε μια εξόρμηση στην Μύκονο δεν λέει ποτέ όχι…

Λίγο πιο κάτω, συνωστισμός από ανδρικά βλέμματα στην Ψαρρού! Αιτία η εκρηκτική τραγουδίστρια Αναστασία Τερζή. Η ερμηνεύτρια φόρεσε το μπικίνι της και πήγε για μπάνιο στο κοσμικό Nammos, όπου άναψε φωτιές. Την ώρα που μπήκε μέσα στην θάλασσα, όλα τα αρσενικά της παραλίας κάρφωσαν τα μάτια τους πάνω της.

Η κάμερα απαθανάτισε το ζεύγος Σάκη Τανιμανίδη – Χριστίνα Μπόμπα μαζί με το ζεύγος Βερνίκου, να απολαμβάνουν την βόλτα τους στα Ματογιάννια. Εκεί τους συνάντησε ένα άλλο γνωστό ζευγάρι της showbiz, ο Τζώννυ Καλημέρης και η Χριστίνα Κοντοβά, που λατρεύουν το νησί των Ανέμων και το επισκέπτονται με κάθε ευκαιρία.

Πηγή: mykonoslive.tv

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις