Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Μύκονος: Η Survivor Χριστίνα Κεφαλά πλατσούρισε σε χρόνο ρεκόρ – Έτσι έκλεψε ξανά την παράσταση

Μύκονος: Η Survivor Χριστίνα Κεφαλά πλατσούρισε σε χρόνο ρεκόρ – Έτσι έκλεψε ξανά την παράσταση

Το μοντέλο και πρώην παίκτρια του Survivor Χριστίνα Κεφαλά φόρεσε το μπικίνι της και συγκέντρωσε τα βλέμματα μικρών και μεγάλων στην παραλία…

Το μοντέλο Χριστίνα Κεφαλά, που έγινε γνωστό στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή του στο Survivor εμφανίστηκε στη Μύκονο και αναστάτωσε την παραλία με την εμφάνισή της.

Το μοντέλο και influencer δεν κατάφερε να παραμείνει για πολύ καιρό στο Survivor, ούτε να το απολαύσει, αφού ένας σοβαρός τραυματισμός στο κεφάλι την ταλαιπώρησε πολύ.

Μετά την αποχώρησή της από το reality επιβίωσης, η Χριστίνα Κεφαλά επέστρεψε στη γνώριμη καθημερινότητά της στην Αθήνα και στις επαγγελματικές υποχρεώσεις της.

Με την έλευση του Ιούνη, η πρώην παίκτρια του Survivor αποφάσισε να ξεκινήσει τις καλοκαιρινές διακοπές της και έτσι επισκέφτηκε το νησί των Ανέμων.

Click4more: Μύκονος: Σωματοφύλακες και καλλονές δίπλα στο… next big thing – Στρώνουν χρυσάφι στα πόδια του

Η Χριστίνα Κεφαλά λοιπόν βρέθηκε στην Μύκονο καλεσμένη του γνωστού PR manager Νεκτάριου Σκαμνάκη. H κάμερα του Mykonos Live TV απαθανάτισε την πρώην παίκτρια του Survivor να απολαμβάνει τον ήλιο και την θάλασσα στο beach bar restaurant Kuzina στον Ορνό.

Επέλεξε μωβ μπικίνι που τόνιζε τις καμπύλες της και μαγνήτισε τε βλέμματα των λουομένων.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις