Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Μύκονος: Η αγγελία της χρονιάς για babysitting σκύλου με μισθό 1.000 € και τα πάντα πληρωμένα

Μύκονος: Η αγγελία της χρονιάς για babysitting σκύλου με μισθό 1.000 € και τα πάντα πληρωμένα

Η αγγελία ανέβηκε στο διαδίκτυο και σε χρόνο ρεκόρ βρέθηκε η γυναίκα που πήρε τη δουλειά. Η Μύκονος συνεχίζει να έχει τους δικούς της, κανόνες και ρυθμούς…

Η αγγελία δείχνει πως η Μύκονος έχει τους δικούς της κανόνες και τις δικές της τιμές. Το νησί των Ανέμων ετοιμάζεται για την καλοκαιρινή σεζόν και το ενδιαφέρον παραμένει στα ύψη. Οι επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στον τουρισμό βάζουν τις τελευταίες πινελιές και αισιοδοξούν πως σε λίγες μέρες, δεν θα πέφτει καρφίτσα. 

Η αγγελία που αναρτήθηκε χθες το πρωί αφορούσε σε… φύλαξη σκύλου. Ο μεσάζοντας που ανήρτησε την αγγελία για λογαριασμό του ιδιοκτήτη του σκύλου, ανέφερε ότι ζητείται γυναίκα έως 45 ετών για φύλαξη σκύλου ως εσωτερική με δίπλωμα αυτοκινήτου για κάποιες εξωτερικές εργασίες και ότι παρέχεται διαμονή, διατροφή, αυτοκίνητο – βενζίνη, ασφάλιση και υψηλός μισθός.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο μισθός ήταν 1.000 ευρώ «καθαρά» και η υποψήφια… babysitter για το συμπαθές τετράποδο βρέθηκε μέσα σε χρόνο μηδέν από τη στιγμή που ανέβηκε η αγγελία.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις