Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

Μύκονος: Η Δούκισσα Νομικού και οι εκλεκτοί καλεσμένοι στο after wedding party [vid]

ΦΩΤΟ από mykonoslive.tv
ΦΩΤΟ από mykonoslive.tv

Η Δούκισσα που επέλεξε για την περίσταση λευκό δαντελωτό τοπ συνδυασμένο με τζιν σορτς και ο Δημήτρης φορώντας βερμούδα και λευκό t-shirt, ήταν εκεί από νωρίς για να υποδεχτούν τους καλεσμένους τους. Όπως και κατά την διάρκεια του μυστηρίου, τα μέτρα ασφαλείας ήταν ισχυρά…

Περίπου τρία χρόνια μετά την πρώτη γνωριμία τους στο νησί των Ανέμων, η παρουσιστρια Δούκισσα Νομικού και ο επιχειρηματίας Δημήτρης Θεοδωρίδης αντάλλαξαν τους όρκους πίστης, αγάπης και αφοσίωσης, στο γραφικό εκκλησάκι του Αρχαγγέλου Μιχαήλ, το οποίο βρίσκεται μέσα στην πολυτελή οικία του γαμπρού, στον Αγιο Ιωάννη Μυκόνου. Ακολούθησε dinner party στον Πάνορμο, με island chic ντύσιμο, ενώ το ραντεβού των νεόνυμφων με τους συγγενείς και τους φίλους τους δόθηκε στη 13.00 το μεσημέρι στο ξενοδοχείο «Branco», στον Πλατύ Γιαλό, το οποίο φέτος άρχισε να λειτουργεί στο νησί, όπου πραγματοποιήθηκε ένα beachside brunch, φυσικά με beachwear ενδυμασία.

Η Δούκισσα που επέλεξε για την περίσταση λευκό δαντελωτό τοπ συνδυασμένο με τζιν σορτς και ο Δημήτρης φορώντας βερμούδα και λευκό t-shirt, ήταν εκεί από νωρίς για να υποδεχτούν τους καλεσμένους τους. Όπως και κατά την διάρκεια του μυστηρίου, τα μέτρα ασφαλείας ήταν ισχυρά, με άνδρες ανά 10 μέτρα να βρίσκονται σε εγρήγορση. Όσο για το μενού, υπήρχε πλουσιοπάροχος μπουφές και τα cocktails έρεαν σε αφθονία!

Πολλοί celebrities έδωσαν το παρών στο γαμήλιο πάρτυ, ανάμεσά τους η Μαριέττα Χρουσαλά με τον σύζυγό της Λέοντα Πατίτσα, τον οποίο η κάμερα εντόπισε να κάνει κανώ στην θάλασσα με τα παιδιά του.

Πηγή: mykonoslive.tv

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε