Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Μύκονος: Η εκδοχή του μπράβου για τον ξυλοδαρμό του Βαγγέλη Πέππου – ”Λυπάμαι δεν το ήθελα”!

O άτυχος πατέρας που τραυματίστηκε - ΦΩΤΟ από facebook
O άτυχος πατέρας που τραυματίστηκε - ΦΩΤΟ από facebook

– Ο σεκιουριτάς αφέθηκε ελεύθερος και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Πέμπτη
– Ο 25χρονος μπράβος δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου – ”Λυπάμαι πολύ για ό,τι έγινε”!
– Η υπερασπιστική του γραμμή – Αποκλειστικές δηλώσεις του δικηγόρου του στο NewsIt.gr
– Σε κώμα ο Βαγγέλης Πέππος που ξυλοκοπήθηκε άγρια – Τι λένε οι γιατροί για την πορεία της υγείας του
– Κατάθεση ψυχής με δάκρυα στα μάτια από τη γυναίκα του: ”Δεν ξέρω αν θα γυρίσει ξανά ο Βαγγέλης μου”
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ

“Λυπάμαι πολυ. Δεν ήθελα να γίνει αυτο”, δηλώνει μεσω του δικηγόρου του, ο κατηγορούμενος για την υπόθεση του ξυλοδαρμού 31χρονου πατέρα σε νυχτερινό κέντρο της Μυκόνου, που υποστηρίζει πως πρόκειται για ατύχημα.

“Ο πελάτης μου εκφράζει τη θλίψη του για την κατάληξη του περιστατικού και για την σοβαρή κατάσταση της υγειας. Σε καμία περιπτωση δεν τον χτύπησε. Δεν υπάρχει κανενα χτύπημα και αυτο θελουμε να το καταστήσουμε σαφές” λεει ο δικηγόρος Κ.Ευαγγελάτος που τον εκπροσωπεί και συνεχίζει: “Το ζήτημα ειναι να γίνει καλα ο ανθρωπος και να αποτυπωθεί ακριβώς αυτο που συνέβη. Τουλάχιστον σε ενα τραγικό περιστατικο υπήρχαν μάρτυρες οι οποιοι κατέθεσαν οτι δεν υπήρχε ξυλοδαρμός και δεν ειναι μπράβος”.

Ο άτυχος άντρας που τραυματίστηκε - ΦΩΤΟ από facebook

Ελεύθερος μέχρι να απολογηθεί

Ο 25χρονος που σύμφωνα με πληροφοριες δούλευε επί 6 συναπτά έτη στο συγκεκριμένο κέντρο νυχτερινής διασκέδασης, παραδόθηκε το πρωί σε αστυνομικό τμήμα του νησιού, όταν και πέρασε το χρονικό όριο του αυτοφώρου. Αντιμετωπίζει κατηγορίες πλημμεληματικού χαρακτήρα για βαριές σωματικές βλάβες και αφού πήρε 48ωρη προθεσμία, αφέθηκε ελεύθερος για να απολογηθεί την Πέμπτη.

Θεωρείται σίγουρο πως θα πραγματοποιηθεί ιατροδικαστική εξέταση στον άτυχο Βαγγέλη Πεππο για να διαπιστωθεί πως προκλήθηκε το τραύμα στον αυχένα που τον καθήλωσε στο Θριασειο νοσοκομείο, ενώ αξιωματικοί της αστυνομίας μελετούν το βίντεο ντοκουμέντο, τη στιγμή της επίθεσης…

Σε κώμα ο Βαγγέλης Πέππος

Την ίδια ώρα, εξαιρετικά κρίσιμη παραμένει η κατάσταση της υγειας του 31χρονου πατέρα, ο οποίος βρέθηκε σοβαρά τραυματισμένος έξω απο διάσημο beach club της Μυκόνου μετα απο την συμπλοκή.

“Οι επόμενες μέρες ειναι εξαιρετικά η κατάσταση της υγειας του 31χρονου, ο οποίος μεταφέρθηκε σε εμάς απο τη Μύκονο ειναι εξαιρετικά κρίσιμη καθώς ειναι σε κώμα. Τις επόμενες μέρες θα ειμαστε σε θέση να πούμε αλλα και να αναγνωρίσουμε περισσότερα για την υγεία του. Κανει σε καθημερινη βάση εξετάσεις”, τονίζει στο NewsIt.gr, ο διοικητής του Θριάσειου νοσοκομείου.

ΦΩΤΟ από facebook

Η σύζυγος του Βαγγέλη Πέππου στο NewsIt.gr

Στο πλευρό του Βαγγέλη Πέππου βρίσκεται από την πρώτη στιγμή η σύζυγός του, που έζησε τα γεγονότα. Με έκδηλη την αγωνία στο πρόσωπό της, ρωτάει τους γιατρούς για την πορεία της υγείας του δικού της ανθρώπου και φέρνει στο μυαλό της τα όσα εκτυλίχθηκαν το βράδυ της περασμένης Κυριακής.

”Ειναι πολυ άσχημη η κατάσταση της υγειας του. Έπαθε ζημιά. Μου ειπε παω τουαλέτα. Προφανώς γυρνώντας δέχτηκε την επιθεση. Δεν προλαβα δω κατι. Το μονο που ξέρω ειναι απο τον κοσμο και τους πελάτες. Ο Βαγγέλης δεν σήκωσε χέρι σε κανεναν. Δεν ξέρω καν πως ξεκινησε η παρεξήγηση”, μας λέει αρχικά και συνεχίζει…

“Ο Βαγγέλης του ειπε “χαλάρωσε” και ο άλλος τον χτύπησε. Τότε οι μπράβοι τον έβγαλαν έξω και συνέχισε να φωνάζει “μην χτυπάτε”. Προφανώς γυρνώντας απο την τουαλέτα πηγε να παραγγείλει. Καποιος μου ειπε οτι κορόιδεψαν την προφορά του και ετσι ξεκινησε η παρεξήγηση. Τον κανανε άχρηστο τον σήκωσαν και τον πέταξαν με το κεφάλι κάτω. Δεν ξέρω αν θα γυρίσει σπίτι ο Βαγγέλης μου. Εχει χτυπήσει στον αυχένα”, λεει χαρακτηριστικά στο NewsIt.gr, με δάκρυα στα μάτια.

ΦΩΤΟ από facebook

Οι μαρτυρίες φίλων του για τον άγριο ξυλοδαρμό

Φίλοι του 31χρονου πατέρα, οι οποιοι βρίσκονται στο Θριασειο νοσοκομείο συμπλήρωσαν ότι οι μπράβοι του καταστήματος “δεν τον άφηναν να μπει μεσα να πάρει τη γυναίκα του”. Όπως λένε ο σεκιουριτάς που τον χτύπησε, ακούστηκε να λέει πως είχε πάρει εντολή να απομακρύνει τον άτυχο άντρα από τη διεύθυνση του καταστήματος.

”Υπήρξε μια παρεξήγηση λίγο νωρίτερα με τον Βαγγέλη και έναν πελάτη του καταστήματος, αλλά σε καμία περίπτωση χειροδικεία. Τον έβγαλαν έξω και τον χτύπησαν άγρια” λένε στο NewsIt.gr, φίλοι του 31χρονου. Ακούστε παρακάτω τη μαρτυρία φίλης του ζευγαριού…

Το χρονικό του επεισοδίου

Όλα ξεκίνησαν λίγα λεπτά μετά τις 23:30 της περασμένης Κυριακής. Το θύμα, μαζί με τη σύζυγό του βρίσκονταν στο μαγαζί ενώ σύμφωνα με πληροφορίες διαπληκτίστηκε με έναν Άγγλο. Το συμβάν, φέρεται να προκάλεσε την επέμβαση των σεκιούριτι του κλαμπ, οι οποίοι και έβγαλαν έξω τόσο τον 31χρονο όσο και τον Άγγλο.

Όταν ο 31χρονος που εργάζεται στο νησί ως ταπετσιέρης προσπάθησε να επιστρέψει στο κλάμπ, ο θερμόαιμος μπράβος έφθασε στο σημείο για να «καθαρίσει».

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Σε προηγούμενη ανάρτησή της στο facebook η σύζυγος του 31χρονου πατέρα έγραψε: “Ο άντρας μου Βαγγέλης… ο καλύτερος πατέρας που θα μπορούσε να έχει ο 2 ετών γιος μας, βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε εντατική της Αθήνας σε κώμα με κρανιοεγκεφαλική κάκωση που προήλθε απο χτυπήματα απο γνωστό σεκιουριτά του πολύ γνωστού και μοναδικού μαγαζιού που αγαπήσαμε πάνω σ’αυτό το νησί.

Δεν έχω να πω κάτι παραπάνω.δεν έχω το κουράγιο βλέπετε. Σας μιλάω για έναν άνθρωπο που δεν έβλαψε ποτέ κανέναν. Να’στε καλά όλοι εσείς που στέκεστε δίπλα μας σ’αυτή την απίστευτα δύσκολη ώρα για μένα και το παιδί μου”.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΛΤΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε