Σάββατο, 20 Απρ.
12oC Αθήνα

Μύκονος: Η εντυπωσιακή μαμά τράβηξε τα βλέμματα σαν μαγνήτης – Εμφανίστηκε έτσι στα Ματογιάννια – video

Μύκονος: Η εντυπωσιακή μαμά τράβηξε τα βλέμματα σαν μαγνήτης – Εμφανίστηκε έτσι στα Ματογιάννια – video

Η Μύκονος έχει γεμίσει από εντυπωσιακές παρουσίες που μαγνητίζουν τα βλέμματα. Μία από αυτές εμφανίστηκε στα Ματογιάννια…

Μια εντυπωσιακή εμφάνιση που τράβηξε τα βλέμματα σαν μαγνήτης πραγματοποίησε η Εύα Λάσκαρη, σε βραδυνή της έξοδο στην Μύκονο. Το δίμετρο μοντέλο εμφανίστηκε στα κοσμοπολίτικα Ματογιάννια που έλαμψαν από το λαμέ ασημί παντελόνι που επέλεξε να φορέσει, το οποίο συνδύασε με λευκό τοπ που άφηνε σε κοινή θέα τα τατουάζ της.

Η πανύψηλη γυναίκα μετά το τέλος του γάμου της με τον Ντίνο Τσιώρη και την απόκτηση ενός γιου, έχει επιστρέψει στις πασαρέλες και παραμένει ψηλά στην λίστα με τα πιο περιζήτητα μοντέλα αλλά και σε εκείνη με τις πιο sexy μαμάδες της showbiz!

Η Εύα Λάσκαρη σε νυχτερινή έξοδο

https://www.youtube.com/watch?v=0KE3vhHzOAU

Διακοπές στη Μύκονο για την Paris Hilton

Στην Μύκονο βρίσκεται η Paris Hilton με την κάμερα να καταγράφει την άφιξή της στο αεροδρόμιο του νησιού. Η διάσημη κληρονόμος, η οποία φορούσε μαύρη φόρμα, σκούρα γυαλιά ηλίου, καπέλο και από πάνω την κουκούλα απο την φόρμα της όχι μόνο δεν κρύφτηκε από τους παπαράτσι, αλλά χαιρέτησε και την κάμερα εξω από το πολυτελές τζιπ μάρκας BMW που την παρέλαβε από τον αερολιμένα με προορισμό πολυτελές κατάλυμα.

Είναι η τέταρτη φορά που η Αμερικανίδα celebrity επισκέπτεται την κοσμοπολίτισσα των Κυκλάδων, που όπως φαίνεται είναι το αγαπημένο της νησί.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις