Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Μύκονος: Η κάμερα περίμενε στο σωστό σημείο – Έτσι έκλεψε την παράσταση στα Ματογιάννια – video

Μύκονος: Η κάμερα περίμενε στο σωστό σημείο – Έτσι έκλεψε την παράσταση στα Ματογιάννια – video

Η Μύκονος συνεχίζει να υποδέχεται διάσημους τουρίστες. Οι φωτογράφοι συνεχίζουν να έχουν πολλή δουλειά…

Εσκασε μύτη στην Μύκονο σαν κλασικός τουρίστας! Με καπέλο, μαύρα γυαλιά, φούτερ και βερμούδα ακριβώς σαν τους περισσότερους επισκέπτες του νησιού, ο Pharrell Williams έκανε τα ψώνια του σε κατάστημα οπτικών και στην συνέχεια απόλαυσε την βόλτα του στο παλιό λιμάνι πιασμένος χέρι χέρι με την την γυναίκα του, την ίδια ώρα που οι σωματοφύλακές του πρόσεχαν το κάθε τους βήμα.

Ο Αμερικανός ράπερ, τραγουδιστής και μουσικός παραγωγός με τα 11 βραβεία Grammy επέλεξε την κοσμοπολίτισσα των Κυκλάδων για να περάσει μέρος των καλοκαιρινών του διακοπών. O Pharrell αποτελεί από τους διασημότερους μουσικούς στον κόσμο. Μαζί με τον Chad Hugo απαρτίζουν το ντουέτο The Neptunes που παίζει soul, hip hop και RnB.

Είναι ο βασικός τραγουδιστής και ντράμερ της rock-funk-hip hop μπάντας N * E * R * D που δημιούργησε με τον Hugo και τον παιδικό του φίλο Shay Haley. Όσον αφορά την προσωπική του ζωή, είναι παντρεμένος με την Helen Lasichanh με την οποία τον Ιανουάριο του 2017 αποκτήσει τρίδυμα, ενώ έχει ακόμη έναν γιο, τον Rocket.

To 2005 ψηφίστηκε από το περιοδικό Esquire ως ο Πιο Καλοντυμένος Άνδρας του Κόσμου, ενώ το 2017 παρασημοφορήθηκε από το γαλλικό υπουργείο Πολιτισμού για τις υπηρεσίες του στην τέχνη. Ο Pharrel έχει απλώσει τα πλοκάμια του και στον χώρο της μόδας, καθώς είναι πρέσβης του γαλλικού οίκου μόδας Chanel, ενώ έχει σχεδιάσει σειρά αθλητικών παπουτσιών για λογαριασμό της Adidas.

Πηγή: mykonoslive.tv

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις